Ki hogyan vesztette el a szüzességét? (Sztorikat kérek) Hány évesen? Milyen kapcsolatban volt a lánnyal?
Figyelt kérdés
2010. júl. 2. 00:02
1/31 anonim válasza:
a barátom 15, én 14 voltam, akkor már 1 éve jártunk.
2/31 anonim válasza:
ehh.. már megint vmi gyerekek szexelnek itt :DD utolsó, mikor jön az a kérdés, h lehetek-e terhes, mert kivette, mielőtt elment??
3/31 A kérdező kommentje:
Értelmes Válaszokat Kérlek.. :/
2010. júl. 2. 00:07
4/31 anonim válasza:
5/31 anonim válasza:
17 voltam, a barátom 19. Szép élmény volt :) Azóta a férjem.
6/31 Beviz Elek válasza:
15 voltam amikor bepróbálkozott egy 13 éves csaj. Mondtam, hogy nem akarok vele járni. Azt mondta, hogy nem baj. Szóval vetközőpóker és elkezdtem tanulmányozni közelről a női testet. A végén a csaj megrontott és hónapokig hívogatott, hogy ismételgessük a dolgot.
Én úgy terveztem azelőtt, hogy szerelemből lesz az első. Nem úgy alakult...
20/f
7/31 anonim válasza:
Barátnőm 14,én 17.
Másfél éve együtt voltunk,még most is együtt vagyunk,védekeztünk,józanok voltunk,meghitt körülmények között,pihepuha ágyikóba,csak mi ketten:))
Volt ez már 3éve..:)
8/31 anonim válasza:
a lány 17 a fiú 22 és nem jártak csak a lány szerelmes volt és a fiú nem de a fiú elhivta egy haverjához házibuliba ahol ittak és utána lefeküdtek egymással jah és a lány volt szűz a fiú már nem
10/31 anonim válasza:
Jaja:D:D
Már akkor is érett volt..Most is ugyanúgy néz ki,szóval testileg tényleg készen állt rá.
Lelkileg is,viszont szellemileg még nem..:)
Nembaj,most már az is megvan:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!