Ki hogyan vesztette el a szüzességét? (Sztorikat kérek) Hány évesen? Milyen kapcsolatban volt a lánnyal?
21 voltam,én megvártam azt,akinél először éreztem,hogy igen,neki szeretném odaadni magam.Előtte inkább nem bonyolódtam bele olyan kapcsolatokba,amikről eleve éreztem,hogy nem lennének tartósak,és nem jutnánk odáig, vagy nem lenne az igazi a dolog,mert nem volt meg a vonzalom.21 évesen találtam rá arra,aki végül elvette a szüzességemet, de megérte kivárni, mert sokkal érettebbek voltunk már akkor, és életem egyik legszebb élménye maradt, egy olyan emlék, amire mindig szívesen gondolok vissza, és nem bántam meg,hogy Vele történt, bár azóta már nem vagyunk együtt.Ha elmesélném a megismerkedésünk teljes történetét,az kissé hosszú lenne, de már az önmagában elég hihetetlen történet volt...Kicsit olyan "mesébe illő", szerencsés véletlenek sorozata:)
25/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!