Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Ki hogyan vesztette el a...

Ki hogyan vesztette el a szüzességét? (Sztorikat kérek) Hány évesen? Milyen kapcsolatban volt a lánnyal?

Figyelt kérdés
2010. júl. 2. 00:02
1 2 3 4
 21/31 anonim válasza:

Utolsó válaszoló előtt meghajolnék :-)

De tényleg nem értem mi veszi rá azokat 13-14 éveseket, hogy lefeküdjenek egymással :/... Nem bírom felfogni...

2010. júl. 2. 00:49
 22/31 anonim ***** válasza:
Sehogy...
2010. júl. 2. 00:56
 23/31 anonim ***** válasza:
15 voltam barátom 16. igaz hogy 3 hét után történt meg (hozzá teszem ő is szűz volt) és ez már volt 5 éve. azóta a mennyaszonya vagyok:)
2010. júl. 2. 07:41
 24/31 anonim válasza:
A 13-14 éveseket az veszi rá a szexre h lehet olyan érett mint egy 15-16 éves, és szerelmes. Én 14 voltam meg a pasim is és a moziban történt...( akkoor már 1,5 éve jártunk) és azóta együttvagyunk. (4 éve)
2010. júl. 2. 08:53
 25/31 anonim válasza:

utolsó válaszolóhoz szólnék, moziban hogy történhetett meg?? meséld már el légyszives részletesebben :D

amúgy én még szűz vok és 14 éves!

2010. júl. 2. 12:08
 26/31 anonim ***** válasza:
uncsi volt a film?:D
2010. júl. 2. 13:41
 27/31 anonim ***** válasza:
ma mar nem ritka h 13-14 evesek szexelnek. az mas kerdes h tapasztaltabbak szemeben inkabb szanalmas, mintsem szexnek nevezheto. en anno 15 voltam, a baratnom 16. akkor ez szamitott kisse korainak. kb fel eve jartunk, mindketten akartuk, nen azert h legyunk mar tul rajta. ja, kempingben volt, satorban. asszem minden kerdesre kitertem. jo sztorizgatast:P
2010. júl. 2. 18:53
 28/31 anonim válasza:

Nekem friss élmény :)

Tegnap történt ^^

Elmentünk kocsikázni és hát egy földúton kötöttünk ki...madár csicsergés, nyugalom...kocsiban volt egy hálózsák amit kiterítettünk és átadtuk magunkat az élvezetnek :)

Örültem neki hogy nem fájt :)

Nekem jó élmény volt és nem bántam meg ...eddig... :)...Bonyolult :)

17/L

2010. júl. 2. 22:43
 29/31 anonim ***** válasza:

utolsó:gratulálok:) hálistennek vannak még normális kamaszok is.

amúgy:szerintem a legtöbb szexelő 13-14 éves csak menőnek akar látszani, hogy ő már milyen nagylány. ha érett lenne, akkor lehetne benne annyi értelmi szint, hogy várjon 1-2 évet. van 2 osztálytársam, akik azt mondták hogy minimum 16 éves korukig várnak. az egyik pár szakított azóta, de 5 hónapig nem tették meg. a másik pár együtt van, a lány 15, fél éve vannak együtt, de ők is ragaszkodnak a 16hoz. felkészültek, de gáznak tartják ilyen fiatalon.

2010. júl. 3. 16:52
 30/31 anonim ***** válasza:
orulok h nem veszett ki az ertelem a fiatalsagbol :)
2010. júl. 3. 18:00
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!