Ki hogyan vesztette el a szüzességét? (Sztorikat kérek) Hány évesen? Milyen kapcsolatban volt a lánnyal?
Utolsó válaszoló előtt meghajolnék :-)
De tényleg nem értem mi veszi rá azokat 13-14 éveseket, hogy lefeküdjenek egymással :/... Nem bírom felfogni...
utolsó válaszolóhoz szólnék, moziban hogy történhetett meg?? meséld már el légyszives részletesebben :D
amúgy én még szűz vok és 14 éves!
Nekem friss élmény :)
Tegnap történt ^^
Elmentünk kocsikázni és hát egy földúton kötöttünk ki...madár csicsergés, nyugalom...kocsiban volt egy hálózsák amit kiterítettünk és átadtuk magunkat az élvezetnek :)
Örültem neki hogy nem fájt :)
Nekem jó élmény volt és nem bántam meg ...eddig... :)...Bonyolult :)
17/L
utolsó:gratulálok:) hálistennek vannak még normális kamaszok is.
amúgy:szerintem a legtöbb szexelő 13-14 éves csak menőnek akar látszani, hogy ő már milyen nagylány. ha érett lenne, akkor lehetne benne annyi értelmi szint, hogy várjon 1-2 évet. van 2 osztálytársam, akik azt mondták hogy minimum 16 éves korukig várnak. az egyik pár szakított azóta, de 5 hónapig nem tették meg. a másik pár együtt van, a lány 15, fél éve vannak együtt, de ők is ragaszkodnak a 16hoz. felkészültek, de gáznak tartják ilyen fiatalon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!