15 évesen egy komoly kapcsolatban ha elveszti a lány a szüzességét az korai?
Én 15 voltam, mikor elvesztettem a szüzességem. Akkor már egy éve jártunk a barátommal, és utána még két évig tartott a kapcsolat. Tisztában voltam a fogamzásgátlással, soha nem szexeltünk normális védekezés nélkül.
Nem is szoktam igazán magamra venni, mikor vki azt írja, hogy 15 évesen még legózni meg babázni kellene. Úgy gondolom én érett voltam hozzá érzelmileg, testileg és agyilag is.
Csak akkor tartom koprainak ilyen korban, ha pár hét után történik meg az aktus, esetleg egy buli után a disco mellett, vagy épp a leányzó még a menstruációs ciklus biológiájával sincsen tisztában, a védekezés meg persze luxus..., aztán meg ide irkálnak hogy vajon terhes-e.
Ha leszólod, hogy ennyi ésszel talán nem kellene szexelni, mert fiatal hozzá, akkor meg kikéri magának, hogy ő már igenis érett....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!