A fiúnak is fájhat a dolog ha túl szűk? Szerintem hülyeség, de egyik barátnőmmel folyton visszatérünk erre a témára és váltig állítja, hogy ha a fiúnak nagy van és ha a lány nagyon szűk, akkor a fiúnak is fáj. -. - Ez komoly?! X"D
Nem, nem fáj a fiúknak.
Maximum akkor, ha a csaj sokat intim tornázik, és nagyon erős a hüvely izomzata és összeszorítja vele a farkam.
anyunak már jó nagy ugyhogy nem fáj...
apu :D
Egyszer volt egy fél éves kapcsolatom egy "gyakorlott" hölggyel.
Hosszú szeretkezéseink voltak és egyszer annyira szorított a hüvelye hogy elzsibbadt a péniszem. Egyszerűen nem éreztem. Hihetetlenül kellemetlen érzés, senkinek sem kívánom. Látod hogy ott van de nem érzed. Borzasztóan kellemetlen.
És amiatt is fájhat, hogyha nagyon intenzív aktus közben megtörik deréktájt a kapitány. Ilyen is volt már.
Tanulság: Jó öreg kitaposott kozákkucsmát attakolj, ott nem lesznek ilyen problémák!
A válasz írója 86%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 03:51
Ez jó nekem van egy osztálytárs nőm aki rendszeresen lovagol majd kipróbálom:P remélem lesz hozzá szerencsém, ha meg kellemetlen akkor többször nem:D
Azt hiszem még nem neked való ez a téma. :)
Amúgy ezen az X"D-n KIAKADTAM.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!