Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Az itteni válaszok alapján...

Az itteni válaszok alapján sok fiatal fiú sokáig szűz marad és nem csajozik, mert kicsinek tartják a péniszméretüket. Szerintetek (főleg lányok) jogos a félelmük,13-15 cm akadály lehet alkalmi kapcsolatok esetén? És komoly párkapcsolatban?

Figyelt kérdés
2012. jún. 8. 21:35
1 2 3
 11/26 anonim válasza:

tegnap 23:18

Igen, de honnan tudhatnák előre, hogy milyen lányhoz passzol a farkuk, ettől még ugyanúgy van min parázniuk.

Én nem is a hosszával vagyok elégedetlen, hanem a vastagságával, ugyanis nekem csak 3,5cm vastag.

2012. jún. 9. 03:08
 12/26 A kérdező kommentje:

03:08

az még átlagos, és mennyi a hossza?

2012. jún. 9. 13:18
 13/26 A kérdező kommentje:
Tehát akkor nem zavarna 13-15 cm? Egy éjszakásoknál sem?Volt már ilyen egy éjszakás partneretek?
2012. jún. 9. 13:51
 14/26 anonim ***** válasza:
jó lenne, ha egy tapasztalt lány is válaszolna, akinek 20-as profi partnerei voltak a szűz sárc elött.
2012. jún. 9. 15:01
 15/26 A kérdező kommentje:
Hát igen
2012. jún. 9. 17:40
 16/26 anonim válasza:
elvileg 13-15 cm az átlagos, azt nem tudom h világszerte e de ha még az ázsiaiak le is húzzák azért még ott vannak az afró arcok, és az évek elteltével ha jól emlékszem az átlag méret csak csökkent, de ami a lényeg, hogy csak a nagy egót kell legyőzni persze ez kicsit paradox, de szerintem így van, pl valakinek normális a mérete azaz nem szégyellni való, mégis fél mert mondjuk torz a teste
2012. jún. 9. 20:07
 17/26 anonim ***** válasza:
Nekem az első pasimnak egy anakonda lakozott a nadrágjában és még sem volt vele fergeteges a szex (nem fájt, nem volt kellemetlen), valami nem stimmelt. A mostani pasimnak sokkal kisebb a ceruzakészlete, de ha előveszi olyan absztraktot kanyarít, hogy teljesen elalélok. Szóval nem a méret a lényeg, hanem az, hogy tudja, mi és hol jó nekem, a lánynak. Figyelni kell a másikra és nem a péniszt méricskélni. Ez a nagy titok.
2012. jún. 9. 21:59
 18/26 anonim ***** válasza:
Hát azé' akárki akármit mond, nem mindegy, mekkora a félszemű kalóz :D Nekem nincs olyan extrém nagy méretű, de az átlagnál nagyobb, és hát azért látni azt a csajokon, ahogy felcsillan a szemük.. :D Még ha le is tagadják, akkor se mindegy nekik.
2012. jún. 9. 22:07
 19/26 anonim ***** válasza:

Igen, akadály, mégpedig nagy, és sok segítség erre a bajra nincsen.

Másrészt pedig attól még van esély.

2012. jún. 10. 05:05
 20/26 anonim ***** válasza:
Ja és 13-15 centi még nem durván kicsi. Kb. 16-17 centi ami már nagyjából oké.
2012. jún. 10. 05:06
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!