Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Így megtartanátok a babát?(ez...

Így megtartanátok a babát?(ez csak elméleti kérdés)

Figyelt kérdés
pártokkal együtt élnétek.Minden feltétel adott hozzá,kivéve a ház ami nagyon kicsi.és a házat le számítva az anyagi feltételek meg lennének.kb akkora a ház amiben van egy kicsi(Konyha,fürdő,wc,előszoba,szoba)?
2022. jan. 1. 22:34
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
9%
Akkor mégse adottak az anyagiak, mert nem tudjátok megteremteni a megfelelő ingatlanra a pénzt. Szóval nem, nem tartanám meg. Mondjuk nincs olyan körülmény, ami esetén azt mondanám, hogy igen.
2022. jan. 1. 22:36
 2/17 A kérdező kommentje:
Nekem van 2millió fére rakva a páromnak is van többszáz ezerje.de több mint 10milliót hirtelen nem tudok előrántani ház építéséhez.vagy itt mindenki milliomos?
2022. jan. 1. 22:42
 3/17 anonim ***** válasza:
19%

Nem, nem mindenki milliomos, de 1 szobás lakásba gyereket vállalni szerintem nagyon nem ok. Amikor nem tud apuka aludni egyet, hogy bírja a melót, az gond lesz. Hogy csak egyet említsek.

Le lehet pontozni ezt is.

2022. jan. 1. 22:46
 4/17 anonim ***** válasza:
92%
Persze hogy megtartanám. Eleinte nem kell sok hely neki, és ha ügyesek vagytok, addig is tudtok spórolni, és később nagyobb házba költözni.
2022. jan. 1. 22:47
 5/17 Derjaderja ***** válasza:
100%
Igen. Legalábbis nem a ház méretén múlna.
2022. jan. 1. 22:55
 6/17 A kérdező kommentje:
3válaszoló.szerintem ha egy kisbaba éjjel fel sír azt egy nagyobb házban ugyan úgy lehetne hallani,főleg ha a szülők szobája mellett van a babaszoba.Egyébként a párom nagyon meg értő,és segítőkész és nagyon szeretne apuka lenni.Hidd el én màr làttam olyan szűlőket gyereket vállalni ami kb a disznóolhoz hasonlított,víz,wc nem volt a lakásban 2 helyiségből állt az egész ház ami omladozott.és egy ilyen házban 2 kisgyerek is felnőtt.
2022. jan. 1. 22:57
 7/17 anonim ***** válasza:
11%

#6: Jó, akkor hiába magyarázok úgyis. Tartsd meg, már eldöntötted, csak akkor minek a kérdés? Nem azon múlik, hogy apuka mennyire akarja a gyereket. De amikor napokig nem tud aludni, mert egy légtérben vagytok, majd lesz feszültség. nagyon nem mindegy, hogy ott sír a fejed felett, vagy egy ajtóval odébb...

2022. jan. 1. 23:00
 8/17 A kérdező kommentje:
Mint mondtam ez csak elméleti kérdés.De ha így maradna a helyzetünk nem mondanák le a gyerekemről semmiért sem,főleg ha már évek óta mindketten akarnánk gyereket.és szeretnék anya lenni.
2022. jan. 1. 23:19
 9/17 anonim ***** válasza:
87%
Mi is hasonlo meretu sajat lakassal rendlekezunk. A lanyunk mar lassan 1,5 eves lesz es nagyon jol megvagyunk ☺️ teljes mertekben alkalmazkodunk a masikhoz, nem zavarjuk egymast. Nyilvan szeretnenk elkoltozni de amig tart a covid addig sajnos nem tudunk lepni. En biztos bevallalnam.
2022. jan. 1. 23:28
 10/17 anonim ***** válasza:
85%
Kisebb hàz= alacsonyabb fűtèsszàmla, kevesebb takarìtanivalò, àltalàban kevesebb lom. Amìg kicsi a gyerek, addig amùgy is mellettetek szeret lenni, mikor nagyobb lesz, akkor hozzàtoldhattok a hàzhoz mèg egy szobàt.
2022. jan. 2. 02:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!