Így megtartanátok a babát?(ez csak elméleti kérdés)
hát nem tudom, én a szüleim harmincas éveinek közepén-végén születtem, és bár jóval idősebbek az összes barátom szüleinél, de nagyon hálás vagyok nekik, hogy a születésemkor már autónk volt és normális lakásunk, és mire az öcsém négy évvel később jött, felépült a házunk, amiben mindenkinek jut egy saját szoba. nem tervezek gyereket vállalni, mielőtt nincsenek meg azok a minimum követelmények, amik szükségesek a jóllétéhez (ahogy kutyám se lesz addig, amíg nem hosszútávú szerződéssel bérlek valamit, aminek kertje van, és van félretéve folyamatosan egymillióm, amit nem gyűjtök semmire, de bármi baja esik, abból lehet finanszírozni.)
különben meg ezt hívják a semmire szülésnek, egyszobás lakásban hárman nyomorogni, költözés kilátásban sincs, onnan fogna a gyerek elmenekülni. 2millió meg párszázezer egyáltalán nem nagy pénz, ha csak hatéves korában előírnak neki egy fogszabályzót és egy szemüveget (mondjuk valami spéci problémára, tehát nem lehet lecsalni a drogériában kapható sz.rokkal), máris eltűnt az összes pénz. és nyomoroghat apuka feje mellett amíg nem lesz nagykorú, aztán menekülhet.
Én így elsősorban NEM ESNÉK TEHERBE
Probléma megoldva!
Nyugi mi 1,5 szobás lakásban lakunk 3 gyerekkel.
Albérlet. Ezt tudjuk megfizetni jelenleg. Az exemmel közös 100 nm házat ott hagytam az exemnek sajnos. De köszönjük szépen jól elvagyunk így is :)
Úgyhogy igen, persze hogy megtartanám.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!