Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Megtartanátok a babát?

Megtartanátok a babát?

Figyelt kérdés
Az a helyzet hogy a párommal albérletben élünk,és kiderült hogy terhes vagyok.Tudom hogy nagyon gáz albérletbe gyereket vállalni és nagyon sokan nem is vállalnátok így babát de olyan régóta szeretnék gyereket és most valóra vált és nem tudom mi legyen.
2023. ápr. 10. 13:00
1 2 3 4 5 6 7
 11/62 Derjaderja ***** válasza:
28%

Nem szívesen vállalnék albérletbe gyereket. A perdöntő a fizetés szerintem illetve hogy várhatóan könnyű lenne-e elhelyezkedni, munkát vállalni akár vidéken vagy külföldön.

Keresett, jól fizető szakma mellett bevállalnék egy becsúszott babát, ha egyébként vágynak rá.

Félre kell tenni egy összeget vésztartaléknak.

2023. ápr. 10. 14:13
 12/62 anonim ***** válasza:
91%
Mitől lenne gáz albérletben nevelni? Mert a gyakori noname felhasználói mind sokkal jobb színvonalat hazudnak maguknak, mint amin valójában élnek?
2023. ápr. 10. 14:21
 13/62 A kérdező kommentje:
11 van pár millió forint félre rakva
2023. ápr. 10. 14:22
 14/62 Derjaderja ***** válasza:
28%

13. Most én nem az ingatlan vásárlásra gondoltam, hanem egy hirtelen lakóhely vesztésre, szakìtásra. Arra a pár millió azért megnyugtató.

Szerintem nem gáz, de èn nem vállalnék Magyarországon albérletbe gyereket. Külföldön egész más, sok országban kb mindenki albérletben él.

2023. ápr. 10. 14:25
 15/62 anonim ***** válasza:
23%

"fél ország albérletben él gyerekkel."

Mi van? Én konkrétan senkit nem ismerek, aki albérletben élne gyerekkel és fiatal 30-asként làtom, hogy senki nem is vállal, míg lakást nem tud szerezni.

Olyan könnyen vágjátok oda, hogy persze, szüljél nyugodtan albérletbe, de ha a tulaj nem engedi és jelzi, hogy ezesetben menniü kell, nyilván nem ti fogjátok befogadni őket.

2023. ápr. 10. 14:28
 16/62 anonim ***** válasza:
32%

"Mitől lenne gáz albérletben nevelni"

Az a gáz, hogy nagyon nehéz olyat találni, aki kiadja a lakását gyerekeseknek, jóformán senki nem akarja.

2023. ápr. 10. 14:30
 17/62 anonim ***** válasza:
75%
16, persze, a neten ezt olvasod. A valóság viszont az, hogy elég sok gyerekes család él albérletben.
2023. ápr. 10. 14:32
 18/62 anonim ***** válasza:
85%

de olyan régóta szeretnék gyereket és most valóra vált és nem tudom mi legyen.

Ilyen esetben hogy merülhet fel hogy ne tartsd meg CSAK azért mert albérletben vagytok? Döbbenet

2023. ápr. 10. 14:33
 19/62 anonim ***** válasza:
33%

Hát, nem tudom, hol az a sok gyerekes család albérletben, én tényleg egyet sem ismerek 😃

De jó tudni, hogy a fél országnak telik rá, hogy gyedből+fizuból fizesse a havi 100-120 ezres bérleti díjakat, akkor tényleg jól áll a gazdaság 😄

2023. ápr. 10. 14:35
 20/62 anonim ***** válasza:
76%

Babaváró 10 millió, ha akartok, csokot is fel tudtok venni, plusz ha van emellé pár milliótok félrerakva, akkor nem is kellene túl sok lakáshitelt felvenni. Ha van jó bevételetek, akkor a hitel is kedvezőbb lehet akár.

Érdemes utánanézni, hogy az önkormányzat ad-e bármi támogatást ingatlanvásárláshoz.

Lehet, hogy valamivel többet kéne a hitelekre fizetni, mint albérletre, de akkor legalább 10-20 év múlva már lesz egy saját ingatlanotok, és nem csak más zsebét tömitek éveken keresztül.

Emiatt elvetetni? Manapság már nagyon nagy érték, ha teherbe tud valaki esni, sokaknak nem sikerül, legyetek hálásak! (:

2023. ápr. 10. 14:36
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!