Szerintetek mit tegyek, elhagyjam?
A férjem kis főnök egy cégnél, és van egy céges gépe amit itthon használunk, így bele látok az e-mailébe. Olyan stílusba írogat az egyik kolléganőjével, hogy bébizik egymást, apuzza a csajszi, puszit ír a levél végére stb.
Elég furcsa nekem. Amit még tudni kell, hogy kb. 3 hónapja nem szexeltünk. Erre rá kérdeztem, hogy mi a baj, már nem kíván, ő azt mondta, hogy azt hitte, hogy nem szabad, mert terhes vagyok, de az előző gyermekünknél ilyen gondunk nem volt.
Terhesen + 1 gyerekkel elhagyjam? Annyira szarul esik nekem ez az egész, ha rákérdeznék tagadná az egészet, tuti, tanácsokat szeretnék, hogy mit tegyek.
Ulj le vele beszélni, és nyíltan mond meg neki, hogy ez neked fáj és nagyon rosszul esik amit muvel. Es esetleg azt is megemlítheted, hogyha nem változtat a dolgokon, esetleg elhagyod! Szerintem az oszinteség a legjobb! Drukkolok!
27 hkm
Este kezdeményezz sex terén, ha vissza utasít kérdezz rá, az a legtisztább hogy van- e köztük valami!?
Mondd el neki hogy féltékeny vagy, mert nem sexel veled, visszautasít olyan stílusban kommunikál a kolléganőjével, hogy az neked nem tetszik, ő mit szólna ha te így viselkednél egy palival?!
Mondd
ég neki ne tagadja, mert ilyen stílusban csak munkatársak nem leveleznek, ez túl szemèlyesen ahoz!
Uhh de rohadt helyzet.....minden esetre nekem nem tűnik tisztességesnek h így írogatnak egymásnak ha pl barátok akkor sem! Szerintem meg kell húzni egy bizonyos határt...amúgy munkáról volt szó a levelekben csak körítés volt hozzá az apucicás, bébizés?
Nem tudom mit tehetnél...próbáld megkeresni mondjuk iwiw-en a csajt h felmérd a terepet. Próbálj meg idézni a levélből ha tudsz...ez így még kevés nekünk :(
Hát nekem a múltkor azt mondta a szomszéd,hogy helló Bébi...Én kikértem magamnak,pedig jó viszonyban vagyunk.Nem találtam illendőnek engem csak a férjem becézzen,és őt se Apucizza más nő...Pláne a gyerekeim előtt...Azt hiszem ettől még nem vagyok konzervatív.
Ezzel csak arra akartam utalni,hogy hiába tagadja,hogy nem volt köztük semmi(ami lehet hogy igaz),de szerintem ez a bizalmas becézgetés is bőven kimeríti a házasságból kifelé kacsingatás tényét.
Tényleg ülj le vele megbeszélni,mert néma gyereknek anyja se....
34/N
Ő nem tudja, hogy én néha bele kukkantok az e-mailekbe. Ha megbeszélem vele, akkor óvatosabb lesz és ennyi. Én már nem nagyon tudok benne megbízni. 3 napja beszéltem vele és ugyanúgy 1 újjal nem nyúlt hozzám. Szerintem nem normális, hogy 3 hónapig nem szexelünk, és akkor azt mondja, hogy azt hitte, hogy nem lehet, amikor mondom, hogy lehet, akkor sem változik semmi.
Vagy tényleg csak túl lihegem a terhesség miatti érzékenységem miatt.
Hát ha a beszélgetésetek után levédi az e-mailjeit akkor az felér egy vallomással,hiába mond mást...
Szerintem ne hagyd annyiban,és nem liheged túl,Inkább feküdjön melléd és becézgesse a babátokat Bébikének a pocakodban....ha ennyire ráér....
Kezdeményezz este a szexben! nem kell tőle engedélyt kérni,megbeszélni vele, csak kapd el...ha úgy is eltaszít akkor vmi komoly baj lehet!
Másokkal is közvetlen stílusú ? mert akkor nincs min meglepődni, ha viszont másokkal egyáltalán nem akkor az sokat elárul...beszélj vele !
Attól még, hogy ilyen stílusban irogatnak egymásnak, lehet, hogy nem is történt még semmi. Lehet, túl naív vagyok, de benne van a pakliban, hogy feleslegesen aggódsz. De az is meg lehet, hogy van köztük valami. persze, az utóbbinak nagyobb a valószínűsége. Elhiszem, hogy 1 gyerekkel terhesen nagyobb gondod is akad annál, hogy nyomozósdit játszál, de ha téged bánt, akkor érdemes utánanézni. A férjed tuti letagad mindent, hiába kérdezel rá. Kipuhatolja, meglátja, mennyit tudsz és le fogja tagadni. Ha megtudja, hogy nézed a gépét, akkor óvatosabb lesz, ebben igazad van.
Nagyon rossz helyzet... De szerintem addig ne hagyd ott, amíg nem tudod az igazat. Jah, és rúgasd ki a csajt minél előbb majd!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!