Mit tegyek? Elhagyjam?
Tegnap rájöttem hogy a párom össze vissza hazudozik nekem.
Nem nőügye van, hanem pénzügyekben hazudik nekem.
Mostmár egy szavát sem hiszem el.
6 hetes a pici babánk.
Teljesen magam alatt vagyok.
Ez nem ennyire egyszerű szerintem...
Először is őszinte beszélgetés. Ha nem használ, tanácsadás. Meg kell neki is értenie, hogy az ő pénügyei nem fenyegethetik a te és babád jövőjét!
Elég röviden írtál... Van hová menned? Régóta hazudozik? Miért? Eljátssza a pénzt, vagy elissza?
Ha nem érzitek magatokat biztonságban a babával, és van hová menned, akkor menj el, hátha rájön, mit veszített. De ezt csak Te érezheted, mennyire súlyos a helyzet. Nem tudnátok megbeszélni inkább? A kicsinek apára is nagy szüksége van.
Először azért beszélj vele.
Még az is lehet, hogy a baba miatt nem mert, nem akart neked elmondani egy két dolgot ami rosszul sikerült.
Tehát azért hallgasd meg az indokait is.
Én tudom milyen úgy élni, hogy nem bízhatsz a párodban. Nálunk is voltak ilyen gondok. Ő nem is elhallgatta a dolgokat, hanem bele sem vont a (kettőnket is érintő) pénzügyi döntésekbe. Meg igazából semmilyen döntésbe nem vont bele, úgy gondolta, hogy mivel ő a férfi (főleg attól kezdve, hogy terhes lettem), neki kell és lehet mindenben dönteni, mert én biztos fel sem fogom, hogy miről kell döntést hozni. Mondjuk vele nem ez volt az egyetlen baj, nem CSAK ezért hagytam el. De nekem eléggé megkeserítette az életemnek azt a szakaszát, amit vele töltöttem. Olyannyira nem tudta elviselni, hogy én is egy önálló ember vagyok, hogy azóta szóba sem áll velem, a gyerekére sem kíváncsi, pedig ez már három éve történt. Ahogy ő fogalmazott, várja azt a napot, amikor majd sírva felkeresem és megbánom a makacsságomat és beismerem, hogy neki volt igaza. Amikor terhes lettem, és elkezdett így viselkedni, úgy éreztem, levegőt sem kapok. Viszont amikor véget vetettem a kapcsolatunknak, olyan felszabadult lettem, mint régen. Pedig amúgy én próbáltam békésen rendezni az ügyet, de hát miatta nem sikerült. Ez van, én nem hiányolom.
De te tudhatod csak, hogy nálatok milyen súlyos a helyzet.
Az a helyzet, hogy kaptam 110.000 ft-ot a számlámra.
Mondtam neki, hogy vegyen le pénzt, fizesse be a kocsi részletet. De kikötöttem, hogy csak 50.000-t vegyen le a többit hagyja rajta.
Erre fel tegnap a kocsiban megtaláltam a csekket, persze nem fizette be, ráadásul az összes pénzt levette.
Kérdeztem, hogy hol van a pénz, erre ő azt mondta, hogy megvan.
Kérdeztem, hogy miért nem fizette be, erre ő azt mondta, hogy másra kell a pénz. Én kérdeztem, hogy mire, és azt mondta, hogy minél kevesebbet tudok annál jobb...
Most mit csináljak?
El vagyok keseredve.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!