Volt olyan aki pecsételő vérzésekkel letudta a vetélést, és nem erősödött fel?
Akkor szerintem (kb azonnal) keress fel egy orvost.
Lehet nem is vetélés, csak egy haematoma. Vagy barmi.
Kizart, higy egy vetélés ennyi.
4-5 hetes terhességnél is, igen legalább egy rendes, de inkább erősebb menzesz a jellemző.
Ilyen korai terhességnél valószínűbb az otthoni vetélés, és ki is ürül magától, mint egy idősebb terhesség esetében, de simán lehet, hogy szükséged lesz orvosi kivizsgálásra, ott megmondják kell e műtét.
A pecsételő vérzés korai szakaszban egyébként előfordul. Én az ikrekkel a pozitív teszt óta kb 6-7 hétig pecsételtem és görcsöltem, legalább 3x voltam korházban meg ügyeletes dokinál is, hogy mi a fene van már, de semmi gondot nem találtak és a babák is jól voltak. Mai napig sem tudni mi okozta 🤷♀️
3-4 napos alig vérzéseim szoktak lenni.
5hetes vetélésnél átlagtól erősebb és 7 napig tartó volt!
Nekem 7 hetesen derült ki, hogy a petevezetéken van az embrió. Addig folyamatosan pecsételtem.
Rögtön kórházba utaltak, naponta kétszer néztek meg hüvelyi és hasi ultrahanggal. 3 napig voltam bent, és végig napi 1 betét kellett, nem erősödött a vérzésem, kitisztultam műtét nélkül.
3 hónapra rá újra teherbe estem, annak a terhességnek meg most itt szuszmákol a sikeressége.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!