Volt olyan aki pecsételő vérzésekkel letudta a vetélést, és nem erősödött fel?
De mikor voltál?
Mert ha nem indul be a vetélés, akkor is meg kell nézetni magad ÚJRA!!!!!!!!!! mert lehet hogy semmi baja a babának és csak progeszteronra lenne szükséged, illetve ha méhen kívüli akkor is nézzék meg ÚJRAAAAA!!!!!!!!!! mert lehet mostmár észreveszik, ha úgy van. Nem játék ez, hidd már el. Azóta hogy voltál dokinál eltelt egy csomó idő, simán látszódhat bármi.
Én 2 naponta mentem vissza, és jól is tettem, mert úgy volt nem lesz baba, de végül semmi baja nincs, kellett kapnom gyógyszereket a vérzésre és ennyi.
15 vagyok,
Hozzáteszem én is görcsöltem és pecsételtem, azt hittem elvetélek már, lehettem kb 5hetes, egy éjszakát olyan erős görcseim voltak, hogy azt mondtam oké itt a vége, mivel már átestem 2 vetélésen, ugyanúgy éreztem magam, de a vérzés nem erősödött. A korházban írtak fel erősebb magnéziumot, és feküdni kelett 2 hétig, mire megszűnt minden gondom.
10-es vagyok, nem görcsöltem. Én a görcs és az erős vérzés hiánya miatt reménykedtem, hogy nem vetélés van, mert ugye mindenhol ezeket olvastam, mint tünet.
Egyedül valami erősebb, idegesitő kapirgálást éreztem ott, ahol beágyazódott.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!