Be kell feküdnöm lehet a kórházba, szerintetek csak megfigyelés, vagy indítani is akarnak, illetve mit vigyek magammal?
Elegendő amit a szülőszobára, gyermekágyi szobára raktam be? Vagy rakjak be külön hálóinget? Azt mondták ott adnak egyet rakjunk be tartalékba. Mivel nem tudom szülni megyek e, nem tudom mit rakják pluszban..
Ha úgy döntenek hétfőn, kevés magzatvíz miatt kell befeküdni, illetve a baba nagysága miatt.
Mire számíthatok szerintetek?
7-es vagyok. Nekem 3x inditottak. Es huvelyi uton lett meg mind a 3 :)
Elsonel 2 hetet bent fekudtem szules elott,mert a mereteialapjan 2 hettel kisebb volt. IUGR - gyanu miatt fekudtem be pontosan.
A masik 2nel pedig inditottak, mert tulhordtam es nem indult be.
Lehet, hogy indítás lesz, de szerintem elég egyelőre a kórházi cucc, aztán ha húzódik, vagy indul a szülés, akkor a többi cuccot (babás vagy több napra való sajátot) utánad vihetik, csak készítsd ki (a saját férfiismerősökből kiindulva 😀).
Be szerintem csak a legszükségesebbeket vidd elsőre, mert sok helyen nincs hova pakolni és útban lesz. Nekem 36. hét vége felé volt burokrepedésem, befektettek, 2x indították volna gyógyszerrel, szinte semmi nem történt, nagyon nem akart kijönni a babó, a végén mégis összejött természetes úton, szóval ne aggódj.
Ha nem szeretnél császárt, akkor ezt mondd meg, a mi kórházunk elég természetes szülés-párti szerencsére, lehet máshol már megcsászároztak volna, de itt nem erőltették, míg nem volt vészhelyzet, adtak nekünk esélyt, sikerült is.
Sziasztok! Terhespatológián feküdtem egy napig, másnap indítottak. Zárt méhszájra. Zselével...
Volt kézzel tágítás, 15 óra vajúdás után sürgősségi csaszarmetszes lett. A kicsi kezei az arca mellett voltak, 1x volt a nyakára tekeredve a zsinór,kevés volt a magzatvíz. Nem hatott sem a tágítás, sem a burokrepesztés, sem az, hogy 3x emeltek oxit...
A műtőben halál félelmem volt, leesett az amúgy is alacsony vérnyomásom... minden belassult, nagyon rossz volt.
Összességében az egész traumatikus volt. Nem voltam erre felkészülve, a húsvét betett nekünk rendesen. Mindenkit akit lehetett meg akarták szüleszteni, mivel a 4 napos ünnepén 1 orvos ügyelt a patológián, a szülőszobán, a gyermekágyas részlegen, mindenhol.. az egész házban kemény 1 orvos.
Ha ezt olvasod, és indítanak, remélem Te szerencsésebb leszel!
Sajnálom, ilyenre számítani sem lehet :(
Remélem a baba kárpótol minden szörnyűségért, és hamarosan már a boldog élmények feledtetik ezt a rossz emléket.
Jó egészséget nektek!
12-es
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!