Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Szendvics,péksütemény,kakaóscs...

Szendvics,péksütemény,kakaóscsiga kívánása evése,milyen nemű babára utal a régi megfigyelés szerint?

Figyelt kérdés

2021. jún. 26. 21:46
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
80%
Hermafroditára 🤦‍♀️
2021. jún. 26. 21:54
 2/17 anonim ***** válasza:
76%
hímnős, a kakós csiga elég komoly érv mellette! (amúgy a kívánósság szerintem genetikai dolog, anyám velem epret kívánt nagyon, és lánya lett, én szintén epret kívántam, teszem hozzá nem vagyok egy nagy gyümölcsös és fiam lett)
2021. jún. 26. 21:55
 3/17 anonim ***** válasza:
98%
Mindkét terhességemnél a gyrost kívántam. Először fiam született, másodjára lányom. Semmit nem jelent mit kívánsz...
2021. jún. 26. 21:57
 4/17 anonim ***** válasza:
91%
Sose értettem ezeket a buta kérdéseket. Ha valaki fiú lány ikreket vár az mi a nyavajat kíván szerintetek? Mi köze ennek a gyerek lába közti nemiszervhez? Az öregek régen tudatlanok voltak. Elverték az asszonyt mert nem fiút szült, meg nem gondolt rá erősen. Ilyen emberekre adtok a 21. században? Eszemfa.zom megáll.
2021. jún. 26. 22:00
 5/17 anonim ***** válasza:
80%
B@szki ilyen buta emberek,mi a f@szomért szülnek? Normál esetben is meg lehet kívánni az édeset,a sósat.
2021. jún. 26. 22:09
 6/17 anonim ***** válasza:
63%
Szerintem a sötét középkorban, amikor ilyenekben még hittek iskolázatlan emberek, még nem volt kakaós csiga.
2021. jún. 26. 22:34
 7/17 anonim ***** válasza:
73%
Azt nem tudom, hogy a régi megfigyelés szerint mire utal, de az újak szerint cukorfüggő anyukára.
2021. jún. 26. 22:51
 8/17 anonim ***** válasza:
81%
Idióta, mint az anyja.
2021. jún. 26. 22:52
 9/17 anonim ***** válasza:
52%
Nonbináris transznemű hörcsög-identitásúra.
2021. jún. 27. 08:48
 10/17 anonim ***** válasza:
17%
Erre tényleg nem lehet alapozni. Azt mondják ha valaki sósat, savanyút akkor fiú, ha pedig édeset akkor lány. Na hát én ezer éve ittam kubu üdítőt és a semmiből tört rám a vágy utána, kb. mindennap megittam 3-4-et, na meg a süteményekért voltam oda. A húsoktól egyenesen hányingerem volt. És fiam született. :) Ez nagyjából ugyanolyan mende-monda, hogy ha fent van a gyomorsavad, ég a gyomrod akkor nagy hajjal születik. Butaság, de ilyenkor terhesen az ember mindent elhisz, elolvas mert annyira kíváncsi a születendő babájára. 😀
2021. jún. 27. 08:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!