28 hetes várandós vagyok. A babám növöget csak lassabban. Kisebb a koránál csúnya szóval retardált. Befektettek a kórházba megfigyelésre. Másak is volt már ilyen? Mire számíthatok?
Itt leírja, mik lehetnek az okok:
Gyanítom, először ezeket próbálják végigzongorázni majd vérnyomásméréssel, vérvételekkel, ultrahanggal, akár naponta és lehet, hogy kapsz majd infúziót. Még elég kicsi a babád, úgyhogy biztos megpróbálják "megnöveszteni", hogy minél tovább bent maradhasson, és remélhetőleg szoros kontroll alatt fogják figyelgetni a gyarapodását, hogy jól dönthessenek a továbbiakról. Megy a drukk.
Elmesélem az én történetem!
5 éve volt,gyönyörű első terhesség egészen a 33.hétig amikor is 3D UH-n a doktornő megkérdezte tőlem,hogy Dohányzom,iszom vagy drogozom e!
Nem tudtam mire vélni a kérdést,mire mondta,hogy 2 héttel kisebb a baba mint amennyinek kéne lennie!
Másnap nőgyógyásznak mondtam ( nem volt fogadott orvosom,SZTK alapon jártam),annyi volt a válasza:
- Lehet rosszul tudta kisasszony az utolsó mensi idejét,így el számoltuk magunkat!
Ezzel le is tudta a dolgot!
Én úgy voltam vele,ha az orvos mondja akkor úgy van,így nem foglalkoztam sokat vele!
Nagyon jól voltam egészen a 37. hétig amikor is a vérnyomásom felment 160/100-ra!
Gyorsan kórház,bent volt minden,vérvétel,CTG,vizeletvizsgálat és UH!
Majd mondta az orvos,hogy 5 perc múlva visznek a műtőbe,mert nagy gond van,addigra már a gyógyszerek mellett is 190 volt a vérnyomásom!
Fél óra múlva kivették a kisfiamat! Hallottam,hogy mondta az orvos:
- Azonnal vigyék fel az osztályra!
Odajött hozzám a Főorvos,hogy nem tudja megmutatni nekem a babát,mert súlyosan retardált és egyáltalán csoda,hogy élünk!
Másnap megnéztem,1600 g volt és 43 centi!
Nagyon pici volt,de gyönyörű és egészséges!
Azóta eltelt 5 év,most 19 kg és 116 cm! És hála Istennek és persze a koraszülött osztályon a dolgozóknak egészséges és nincs semmi baja!
Minden rendben lesz,a kórházban tudják a dolgukat!
Szurkolok neked!
Detti
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!