Amúgy valóban, azt mondják, hogy aki édeset kíván, annak lánya lesz, aki a sósat, meg a savanyút, annak fia. Nos, én végigtoltam a sütit a terhességem alatt, fiam lett, aki eszméletlenül édesszájú. :) Szóval ennyi értelme van. Semmi!
2021. jún. 27. 17:26
12/17 anonim válasza:
Na lehet lepontozni. Sok csökkent agyi kapacitással működő “kedves” embernek nevezett f.sz.-ók. Egy elkezdi a többi meg folytatja. Birkák… grat!Attól még mert kérdez nem hinném, hogy be kéne szólogatni. Elvégre azért van ez az oldal, hogy kérdezzen. És miért fáj az nektek, hogy ilyenekkel foglalkozik? Rátok talán inkább vonatkozik ez: Boldogok a lélekben szegények, mert övék a mennyek országa.
Kiábrándító ez a magyar társadalom. Sok begyöpösödött,szemellenzős ember. 0 intelligencia,- 0 EQ!
2021. jún. 28. 07:21
13/17 anonim válasza:
Savanyú káposztát ettem éjjel nappal, sósat kívánok mindenki aztmondta hogy fiunk lesz hát közben meg lány.Ez semmit nem jelent h ki mit kíván cukrosat vagy sósat. A régi mendemonda szerint ha cukrosat kivánsz akkor lány lesz ha sósat akkor fiú.Én ebben nem hiszek
2023. okt. 20. 20:37
14/17 anonim válasza:
Nem hinném, hogy ez valaha is meghatározó volt a nemet illetően, már csak azért sem, mert én is az első trimeszterben rá voltam állva a kakaóscsigára. Most a 3.-ban a nutellás kenyeret enném, és fiam lesz. Az elsővel az epret ettem porcukorral, ő is fiú. Ellenben a jó fűszeres, sós főételek szintén a kedvenceim savanyúsággal. Ezek csak feltételezések, nem sok alapjuk van, mint ahogy a has formájának sem. Mindkettőnél szép kerek pocakom volt, van. Ez alapján is lányoknak kéne lenniük. Időtöltésnek jó foglalkozni ezekkel a babonákkal, utána olvasni, hogy rád melyek a jellemzőbbek, de bekajálni nem szabad őket. Az uh vagy a NIPT tesztek előbb utóbb megmondják a tutit. Türelem 😊
2023. okt. 21. 09:26
15/17 anonim válasza:
Most figyelem hogy a kérdés több mint 2 éves 🤦♀️
2023. okt. 21. 09:28
16/17 anonim válasza:
Haha köszi 15ös.Én se figyeltem hogy 2 éves poszt🤣🫶
2023. okt. 21. 09:31
17/17 anonim válasza:
#15!#16! Mert most kiemelte.
2 lehetőség van.
A, Már szült egyet, ez esetben nagyon egyszerű, pont olyan nemű lesz, mint az előző, hisz most is kakaós csigát kíván 😜
B, Még mindig terhes. Na, akkor viszont jelentkeznie kéne egy nagyobb tévétársaságnál! Világraszóló csoda, erről mindenkinek tudnia kell!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!