Be kell feküdnöm lehet a kórházba, szerintetek csak megfigyelés, vagy indítani is akarnak, illetve mit vigyek magammal?
Elegendő amit a szülőszobára, gyermekágyi szobára raktam be? Vagy rakjak be külön hálóinget? Azt mondták ott adnak egyet rakjunk be tartalékba. Mivel nem tudom szülni megyek e, nem tudom mit rakják pluszban..
Ha úgy döntenek hétfőn, kevés magzatvíz miatt kell befeküdni, illetve a baba nagysága miatt.
Mire számíthatok szerintetek?
Nekem nem is hagyták, hogy a saját hálóingem vegyem fel szülés előtt, csak a kórházit. Úgyhogy szerintem nem kell plusz.
Szerintem is vigyél 3 nap plusz cuccot. Valószínűleg baba nélkül már nem jössz haza, de ha nincs baj, akkor általában csak megfigyelnek, amíg nem indul el magától a szülés, nem alakul ki valami probléma vagy nem léped túl sokkal a terminust, mert akkor indítanak.
Akkor akár meg is indíthatnak. Nekem is ez volt, csak 39+2vel.
Vigyél mindenképp ruhát, mert nem mindenhol adnak. Nálunk pl mind a 2x sajatban kellett szülni is.
Nekem kevés magzatvíz miatt a befekvés másnapi indítással járt.
Nálunk csak saját hálóingben volt mindenki. Én vinnék inkább, biztos ami biztos.
Esetleg a szülésen lesz melletted valaki? Ha szólsz neki, hogy induljon, vagy ha látod már mi hogy lesz, beviheti a gyermekágyas csomagodat. Vagy akárki más is.
Csak egy kis biztatásként: tudom, mindenkinél máshogy történik, de én 2 indításon vagyok túl, és 3 és 3,5 óra alatt megszülettek hüvelyi úton. :) Rettegtem a császártól amúgy, gondolni se mertem rá, hogy az lehet belőle.
Kitartást, és sok erőt! Minden rendben lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!