Mit tudtok Vaszil Edit szülésznőről a Sote II. sz. Női klinikán? Őt ajánlotta a dokim, de még nem is hallottam róla.
Én is nála szültem a harmadik babámat, és dr Bánhidy Ferenc docens úrnál!Nem ő volt a fogadott szülésznőm, hanem Éberling Katalin, én az első két babámat nála szültem, de most dolgozott a szülészeti osztályon, így nem tudott hozzám lejönni! Bemutatott az Editnek, és azt mondta a Kata viccesen olyan mintha ő állna ott, csak kicsit fiatalabb és vékonyabb kiadásban! :)
Persze az ember ragaszkodik a már jól bevált szülésznőjéhez, de én vele is maximálisan megvoltam elégedve, és a Katának tényleg igaza volt! Nagyon kedves türelmes, volt velem, és megnyugtató volt az ő jelenléte, biztonságban éreztem magam!
Neki is külön köszönöm mármint6 Katának, mert folyamatosan érdeklődött irántam! Edittel mindent megbeszéltek!
Bánhidy doktornak is nagy köszönet, mert a hisztimet nem mindenki tolerálná! :)
Nekem első benyomásra, még úgy hogy nem is mondott semmit csak mosolygott, nagyon megnyugtató és kellemes volt az ő megjelenése! Én Dr Kósa Zsoltnál és Editnél fogok szülni, majd áprilisban! első babámat várom, de egyáltalán nem izgulok, szerintem ez nekik köszönhető!
De a barátnőm például Tigyi Zsuzsa szülésznőnél szült, és róla is sok jót hallottam!
Sziasztok! Megtudná valaki adni, az Edit telefonszámát nekem, vagy segíteni abban, hogy megszerezzem? Köszönöm
K. Eszter
Szia! Ide nem írom ,mert azért mégis csak személyes dolog egy telefonszámot kiadni!
de privibe megírom!
Sziasztok! Én is nála szültem, és nagyon elégedett vagyok!
Kedves aranyos és figyelmes! Én sajnos bent kellett feküdjek a terhesosztályon a vérnyomásom miatt, de amikor csak tehette feljött és meglátogatott! Volt olyan is, hogy lehívott a szülőszobára és beszélgetett velem, mert, érezte hogy nekem arra szükségem van! Bármilyen kérdéssel is fordultam hozzá, ő mindig meghallgatott, és segített!
Az orvsom Dr Ujvári Elemér volt, én vele is maximálisan elégedett voltam!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!