Mernétek így szeretkezni?
Az orgazmus szeintem nem árt, de közösülni nem mernék ilyen mélyen fekvő méhszáj miatt. Csodálom, hogy az orvos nem tiltotta meg egyenesen a közösülést.
A 16. hétig én is el voltam tiltva a szextől vérzés miatt, és álmomban több orgazmusom is volt. Nem lett belőle semmi baj.
Minden jót neked, és nyugi! A babádnak nyugodt, kiegyensúlyozott anyukára van szüksége, hogy jól fejlődjön.
Szia!
Én is így voltam, hogy a lepény fedte a méhszájat, és mi a 14.hétig nem is voltunk együtt. Aztán gondoltuk hogy most már nem lehet baj, szeretkeztünk, és amikor kimentem zuhanyozni, elkezdett ömleni belőlem a vér. Rohantunk szószerint a kórházba, ott kiderült hogy leszakadta lepény egy darabon, és ettől kezdtem el vérezni. Na utána nem voltam hajlandó egy darabig sexelni, mert úgy éreztem hogy nem ér annyit a babám éelet, hogy egy sexen túl legyek! Azért ezt gondold át te is! Nehogy nagy baj legyen. Utána nekem 8 hétig feküdnöm kellett, fel sem kelhettem, csak wc re menni, azt is csak kísérettel. Hát nem volt leány álom. Vigyázzatok magatokra.
Én arra lennék kiváncsi hogy neked mondta-e már a doki hogy császárral kell szülnöd?
nekem csak nagyon lent van a lepény de már most azt mondta hogy lehet. A védőnő meg biztosra mondta mert ez állitólag veszélyes.
Szextől tiltva vagyok!
Biztosan megy még a lepény fentebb, mert ahogy nő a has, majd fentebb húzódik.
Mi a 20. hétnél jártunk úgy, hogy aktus után elöntött a vér, azóta úgy nem voltunk együtt, máshogy kell a dolgot megoldani. :-) Az orgazmustól nem valószínű, hogy baja lesz, ha a has nem rázkódik valamiért nagyon, szóval ilyen vibrátorfélékkel sem tanácsos próbálkozni, de amúgy biztos nem lesz baj tőle, de persze mindenki maga érzi, hogy mi a sok.
Minket eltiltott a doki. Bár ezt most 23 hetesen mondta. Már előbb is látta, hogy mi a helyzet, de akkor nem mondott semmit. Szerintem kérdezz rá.
Minden jót!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!