Még nem mertünk együtt lenni, mert félünk. Ti mernétek?
Figyelt kérdés
Kisfiamnál a 6ik hónapban szex közben elkezdtem vérezni,fenyegető koraszüléssel vettek fel a kórházba,kaptam gyógyszert és infúziót, szerencsére semmi baj nem történt.Doki nem tiltott el a szextől,annyit mondott,hogy óvatosan,de utána már nem voltunk együtt! Második terhességem vetéléssel végződött a 6ik héten!Most újra babát várok a 20ik héten vagyok,de még nem voltunk együtt mióta pozitívat teszteltem.2011. jún. 9. 09:20
1/8 anonim válasza:
Én se mernék. Ahogy a dokim mondta: vannak más lehetőségek is egymás kielégítésére.
2/8 anonim válasza:
Kb. nekem is ilyen a sztorim,mint nektek,(vetélés,vérzés,vérömleny),24 hetes vok,és pozitív teszt óta 3-szor voltunk együtt.Sajna nekem nem volt jó,mert végig aggódtam a babámért.De nem szeretnék a páromtól sem elhidegülni,úgyhogy ismerem a problémád.Szerintem ha Te is kívánod próbálkozzatok meg,de csak nagyon óvatosan."Lassan,és csak a hegyét" :) Sok sikert és Boldog babavárást!Nagyon egészséges bébit kívánok!!!
3/8 anonim válasza:
Az előzmények ismeretében, 100%, hogy nem kockáztatnék. Ahogy írták már, van más módszer is egymás kielégítésére. :)
4/8 A kérdező kommentje:
Mi is így gondolkodunk,hogy inkább nem kockáztatunk.Kielégítjük egymást és igazából nagyon ritkán érzem azt,hogy de jó lenne ha behatolás is történne!
2011. jún. 9. 11:20
5/8 anonim válasza:
Nekem reszleges mehlepenylevalasom volt a 13. heten az elso terhessegemnel, elontott a ver, gorcsolt a hasam, azt hittem, hogy vetelek. De a 18. hetre rendbejott minden, a doki nem tiltott el a szextol. Egyebkent nem szex miatt volt, hanem munka kozben tortent velem egy baleset.
Szoval mi szeretkeztunk vegig. Es a masodik terhesseg alatt is. Ovatosak voltunk, nem feltem tole.
6/8 anonim válasza:
Nekem 2 elhalt terhességem volt és most újra terhes vagyok a doki az elejétől megtiltotta a szexet!20 hetesen engedélyezte hogy akkor most már lehet nyugodtan de persze óvatosan!!Most 31 hetes vagyok de egyszerűen nem merünk úgyhogy megértelek!!!Pedig már nagyon kívánnám:)
7/8 anonim válasza:
én is szintén megértelek, amióta pozit teszteltünk mi sem voltunk együtt, nem merünk, az első terhességem nekem is 6 hetesen ment el, vérömleny eldeformálódott petezsák, igy hát mi is más megoldást választottunk :)
21 hkm
8/8 anonim válasza:
megértelek....nekünk tilos, de ha megengedi később a dokim se tudom, hogy be merem e vállalni. februárban nekem is volt egy vetélésem, ennél a terhességnél pedig 2x vérezgettem már. elvileg szinte minden tilos, séta, lépcső, emelés, sex. nagyon nehéz, nekem is van egy 2,5 évesem, hát a pihenésből sokat nem tudok megvalósítani, de a sexxel nem kockáztatnék én se. ennyit kibírunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!