Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 35 hetesen mernétek melíroztatni?

35 hetesen mernétek melíroztatni?

Figyelt kérdés
2011. szept. 8. 13:14
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
43%
Nem mivel.A festéknek az illata(nem tudok másként fogalmazni) káros a babára.Belélegzed és be jut a véráramban.Szerintem ezt az 5 hetet már ki lehet bírni.Szülés után nyugodtan festhetsz,az már nem számít a szoptatásnál!
2011. szept. 8. 13:18
 2/12 anonim ***** válasza:
Én megkérdeztem az orvosomat és a fodrászomat is: ők a 12. hétig nem ajánlották, utána mehet. Különösen a melír, ahol a festék nem érintkezik közvetlenül, tartósan a fejbőröddel. Arra valóban célszerű megkérni a fodrászt, hogy ha lehet szellőztessen. Egyébként én melíroztattam a terhesség alatt. (Mentem volna még egyszer, csak sajnos a babám korábban érkezett... )
2011. szept. 8. 13:25
 3/12 anonim ***** válasza:

Igen mernék, jól szellőző helyiségben. Szopi alatt már könnyebb hajat festetni, vagy otthon festeni, csak mondjuk nekem akkor nem volt időm és amúgy is állandóan össze volt fogva a hajam, hogy ne érjen hozzá a babához.

Úgyhogy én megcsináltattam a hajam még terhesen, hogy ne egy lenőtt hajú, borzos anyuka nézzen vissza az első közös fotókról. :)

2011. szept. 8. 13:39
 4/12 anonim ***** válasza:
Fodrász vagyok, én az első 12.hétben nem szoktam elvállalni festést, melírt, dauert..utána már igen, saját magamnak is megcsináltam nem egyszer az első gyermeknél és most is a másodiknál.
2011. szept. 8. 13:44
 5/12 A kérdező kommentje:
Kicsit beparáztam,már elég jól lenőtt,én is szeretnék valahogy kinézni,de megtorpantam,sajnos kicsit megijesztett a babó,az utolsó pár hétben lemaradt a növekedésben,kisebb mint az átlag és nem tudják hogy mitől:( Gondoltam,gyorsan rendbe tetetem a fejemet,de persze a baba az első.
2011. szept. 8. 14:06
 6/12 anonim ***** válasza:
Igen, mernék. Én végig festettem a hajam, mert sajna nagyon őszülök :(
2011. szept. 8. 14:57
 7/12 anonim ***** válasza:

Igen.

Végig festettem hajam(szőke) mind 2 terhesség alatt, a másodiknál az utlsó héten is.

Szoptatások alatt szintén.

2011. szept. 8. 15:06
 8/12 anonim ***** válasza:

előző

Én 15 éve szőke vagyok,előtte is festettem, volta vörös, fekete az eredeti hajszínemet érettségi után (21 éve) láttam utoljára, lehet már őszülök is ki tudja.

2011. szept. 8. 15:08
 9/12 anonim ***** válasza:
Persze, nyugodtan. Én fodrászt is ismerek aki nagy pocakkal dauerolt, festett vendégeket nap mint nap. Semmi bajuk sem lett. én is festettem a hajam végig akkor még feketére. Most nekem is szőke melír van benne és én 3 havonta megyek legközelebb a jövő hónapban fogok 25.hét körül és egyszer még szülés előtt is el fogok menni pár héttel. Ezek már azok a festékek amik 1980-ban voltak. :)
2011. szept. 8. 15:18
 10/12 anonim ***** válasza:
Előző vagyok. Így kicsit értelmetlen lett a válaszom. Szóval az első terhességemnél még fekete voltam most a másodikat várom. :) Amúgy én 6hetes terhesen is melíroztattam.
2011. szept. 8. 15:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!