Milyen ételt-italt kívántál terhességed alatt, és milyen nemű lett a gyermeked?
Érdekes ez a kolbász dolog: Én is massziv hányingerben éltem a 14. hétig, folyamatosan öklendeztem, undorodtam mindentől, de a füstölt kolbászt mindig meg birtam enni, még a legnagyobb hányingerem mellett is, és egyszer sem hánytam ki.
Még nem tudom, milyen nemű a Babám, ma vagyunk 15. hetesek :-)
Kedves 17.31-es nem értem a hozzászólásod.
Senki nem gondolja itt, hogy attól lesz a gyerek fiú vagy lány, amit a terhesség alatt megeszünk, ugyan már.
Értelmezd a kérdést rendesen, bármilyen fura, ez csak egy egyszerű kérdés, hogy beválik-e valamilyen babona (pl. ha fiú van a pocakodban, akkor sósat kívánsz)
Rosszul értelmezted a kérdést.
Csak gyümölcsöt bírtam enni úgy a 12-14. hétig,le is adtam 5 kilót.Ezután már mindent ettem de a mai napig hol az édeset hol a sósat kívánom.
Kisfiam lesz :)
Almát, almával! Pedig utálom. Szerintem 30 kg-t simán megettem a 9 hónap alatt.
A szoptatás alatt meg állandóan répát rágcsáltam. Na, azt még jobban utálom.
Amúgy fiú.
Köszönöm a válaszokat.Én ezeket kívánom:savanyú és vörös káposzta,baracklé,főzelékek,sajtos felvágott...ezeket alapból szinte soha nem ettem,max a főzelék.Édességtől undorodom.
Elvileg ezek fiús tünetek,de én kiscsajost érzek évek óta :)Mondjuk az egészség a fő,amúgy teljesen mindegy,de köszi a válaszokat,kiváncsi voltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!