Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Milyen ételt-italt kívántál...

Milyen ételt-italt kívántál terhességed alatt, és milyen nemű lett a gyermeked?

Figyelt kérdés
:)
2010. okt. 4. 15:59
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
Utolsó vagyok megint, 16 hetes elmúltam, de még nem mutatta meg a manó, hogy mije van. Sajnos nem vagyok kívánós sem... viszont az öregasszonyok azt mondják, hogy ha sósat eszel, fiú lesz, ha édeset, akkor meg lány... de ez alkati kérdés is. Én pl utálom az édességet:)
2010. okt. 4. 17:32
 12/20 anonim ***** válasza:

Érdekes ez a kolbász dolog: Én is massziv hányingerben éltem a 14. hétig, folyamatosan öklendeztem, undorodtam mindentől, de a füstölt kolbászt mindig meg birtam enni, még a legnagyobb hányingerem mellett is, és egyszer sem hánytam ki.

Még nem tudom, milyen nemű a Babám, ma vagyunk 15. hetesek :-)

2010. okt. 4. 17:36
 13/20 anonim ***** válasza:
47%

Kedves 17.31-es nem értem a hozzászólásod.

Senki nem gondolja itt, hogy attól lesz a gyerek fiú vagy lány, amit a terhesség alatt megeszünk, ugyan már.

Értelmezd a kérdést rendesen, bármilyen fura, ez csak egy egyszerű kérdés, hogy beválik-e valamilyen babona (pl. ha fiú van a pocakodban, akkor sósat kívánsz)

Rosszul értelmezted a kérdést.

2010. okt. 4. 17:40
 14/20 anonim ***** válasza:
17:31 vagyok, és utána a 32 is! :) Nem rossz szándékkal mondtam a 31-est sem... én is már nagyon kiváncsi vagyok! Csak sajna erre nem lehet adni, mert elég "vegyes a felvágott", mindenki mást kíván...
2010. okt. 4. 17:46
 15/20 anonim ***** válasza:

Csak gyümölcsöt bírtam enni úgy a 12-14. hétig,le is adtam 5 kilót.Ezután már mindent ettem de a mai napig hol az édeset hol a sósat kívánom.

Kisfiam lesz :)

2010. okt. 4. 19:59
 16/20 Victory82 ***** válasza:
Szia!Amikor 3 éve a kisfiamat vártam,akkor csak az anyósom féle házi paradicsomlé kellett,pedig nem is szeretem:)Most 6 hetes a pocakomban a kistesó és már vagy 4 liter paradicsomlé elfogyott! És még hol a vége:D Viki.
2010. okt. 4. 20:22
 17/20 anonim ***** válasza:

Almát, almával! Pedig utálom. Szerintem 30 kg-t simán megettem a 9 hónap alatt.

A szoptatás alatt meg állandóan répát rágcsáltam. Na, azt még jobban utálom.

Amúgy fiú.

2010. okt. 4. 20:54
 18/20 anonim ***** válasza:
Gyümölcsöt kívántam minden mennyiségben az első harmad végén-második harmad elején. A húsra sokáig rá sem bírtam nézni. Két kisfiam lesz karácsony körül.
2010. okt. 4. 22:52
 19/20 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat.Én ezeket kívánom:savanyú és vörös káposzta,baracklé,főzelékek,sajtos felvágott...ezeket alapból szinte soha nem ettem,max a főzelék.Édességtől undorodom.

Elvileg ezek fiús tünetek,de én kiscsajost érzek évek óta :)Mondjuk az egészség a fő,amúgy teljesen mindegy,de köszi a válaszokat,kiváncsi voltam.

2010. okt. 4. 23:05
 20/20 anonim ***** válasza:
Terhességem alatt nem kívántam szinte mást csak a meggy befőtett.De azt mindennap kellett ennem.Lányom lett.
2010. okt. 4. 23:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!