Milyen ételt-italt kívántál terhességed alatt, és milyen nemű lett a gyermeked?
Én inkább sós szájú voltam/vagyok és lányom lesz - remélem már pár napon belül.
Amúgy előtte is inkább a sós dolgokat szerettem.
Bár félidőben minden vágyam egy csokitorta volt, amit meg amúgy nem szeretek. :)
Sokféle választ fogsz kapni, amiből végül nem lehet majd semmire sem következtetni. :)
40 hetes kismama
Bármit, amit nem hányok ki:) Fiam lett:)
Amúgy nem voltam különösebben kívánós, mindent ettem, amit korábban, de egyikért sem remegtem, ha nem volt:)
Barátnőm szalonnamániás lett (pedig előtte nem ette) és szintén fia lett:)
Az első trimeszterben teljesen megundorodtam mindenféle hústól, még a szagától is rohantam a wc-re. Utána sem múlt ez el, a mai napig nem eszem húst, vega kismama lettem, bár mostmár nem undorodom tőle csak egyszerűen nem kívánom.
Amit nagyon kívánok(tam): mindenféle sajt, tejtermék, gyümölcsök és néha majd megőrülök a savanyú káposztáért.
Kislányunk lesz.
En a Pepsi - Coca Cola variaciokert es a gorogdinnyeert voltam oda es a fetuccine alfredo egy jo darabig...aztan jott a gyulai kolbasz mania...lecso, zoldsegek jammm!
Amit egyaltalan nem tudok megenni az a csirkehus. Undorodom tole.
Fiam lesz - remelem hamarosan kibujik!
36 heteske
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!