Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Így rögtön veszélyeztetett...

Így rögtön veszélyeztetett leszek?

Figyelt kérdés
Volt egy terhességmegszakításom a 20.héten rendellenesség miatt még 5 hónapja. Ha esetleg ismét sikerül a terhesség, emiatt lehetek rögtön veszélyeztetett? Nem szeretnék dolgozni ahogy kiderül a terhesség, mivel még a múltkorinál is jobban szeretnék magunkra vigyázni, de ahhoz h ilyen korán táppénzre mehessek veszélyeztetett terhesség kell ha jól tudom. És valahol olvastam, hogy egy ilyen után a következő terhességnél automatikusan veszélyeztetett lesz az illető. Ez igaz?

#terhesség #veszélyezetett
2023. jan. 30. 12:07
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
Érdekes.nekem első babánál nem kellett javaslat most eztmondja mindenki.9es kóddal kiirtak.lehet akkor elégvolt a covid?
2023. jan. 30. 14:05
 12/17 anonim ***** válasza:

11, én nem covid időszak alatt lettem terhes és mégsem kellett javaslat.

Ezért is írtam, hogy lehet, hogy orvos, talán hely függő.

2023. jan. 30. 14:25
 13/17 anonim ***** válasza:
Igen lehet.Olyqn fura mindenhol más megy hol ez jo hol az
2023. jan. 30. 14:27
 14/17 anonim ***** válasza:

Hivatalosan kell a nőgyógyász javaslata, különben a háziorvos csak 8as kóddal írhat ki.

Én a vetélés utáni terhességnél veszélyeztetett lettem autómatice. De alacsony rizikóval.

Egyébkent baromsagnak tartom, hogy amiatt ment el.

2023. jan. 30. 15:05
 15/17 anonim ***** válasza:
Nálunk is kell a javaslat a nőgyógyásztól a 9es kódhoz.
2023. jan. 30. 15:13
 16/17 anonim ***** válasza:

Én lombikos vagyok,az első lombikom missed ab-vel végződött, veszélyeztetett vagyok és magas rizikó besorolású is.

Plusz a munkahelyem egyáltalán nem "kismama barát" hely,ott a főnök asszonnyal megtudtam beszélni hogy a beültetés után már nem megyek,a házi orvos is tudta mi a helyzet simán kiírt első hónapban még csak 8-as kóddal, utána már 9-essel.

Pár hónap után kérdezte a nőgyógyászom hogy dolgozok-e még,mondtam hogy táppénzen vagyok az eleje óta.. akkor adja is az ajánlást, bevittem a háziorvosnak de hogy nekik nem kell de elteszik a kartonomba😀

Szóval valóban orvos függő lehet,de ha mondod hogy a munkahely miatt inkább otthon maradnál biztosan kiír.

2023. jan. 31. 09:22
 17/17 anonim ***** válasza:
Milyen fertőzés volt?
2023. febr. 1. 09:26
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!