Így rögtön veszélyeztetett leszek?
11, én nem covid időszak alatt lettem terhes és mégsem kellett javaslat.
Ezért is írtam, hogy lehet, hogy orvos, talán hely függő.
Hivatalosan kell a nőgyógyász javaslata, különben a háziorvos csak 8as kóddal írhat ki.
Én a vetélés utáni terhességnél veszélyeztetett lettem autómatice. De alacsony rizikóval.
Egyébkent baromsagnak tartom, hogy amiatt ment el.
Én lombikos vagyok,az első lombikom missed ab-vel végződött, veszélyeztetett vagyok és magas rizikó besorolású is.
Plusz a munkahelyem egyáltalán nem "kismama barát" hely,ott a főnök asszonnyal megtudtam beszélni hogy a beültetés után már nem megyek,a házi orvos is tudta mi a helyzet simán kiírt első hónapban még csak 8-as kóddal, utána már 9-essel.
Pár hónap után kérdezte a nőgyógyászom hogy dolgozok-e még,mondtam hogy táppénzen vagyok az eleje óta.. akkor adja is az ajánlást, bevittem a háziorvosnak de hogy nekik nem kell de elteszik a kartonomba😀
Szóval valóban orvos függő lehet,de ha mondod hogy a munkahely miatt inkább otthon maradnál biztosan kiír.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!