Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Ilyenkor módosul a terhességi...

Ilyenkor módosul a terhességi hetek számítása is?

Figyelt kérdés
Sziasztok! A 12. heti genetikai ultrahangon kiderült, hogy 5 nappal nagyobb a babánk, így az addigi kiírás is előbbre került 5 nappal. Ilyenkor a terhességi hetek számítása is módosul? Tehát ha eddig a 12+2ben voltam, akkor innentől már adjak ahhoz is 5 napot, és már 13+1 vagyok? Köszi előre is a válaszokat! (Első baba, és nem mindegy, hogy melyik vizsgálatot mikor csináltatjuk, 5 nap azért sokat számít szerintem.)
2023. jan. 26. 20:06
1 2 3 4
 31/32 anonim ***** válasza:
Nekem a 29.ig hetig a babam mindig nagyobb volt,sosem valtozott a kiiras datuma ezmiatt. Az um -tol szamoltak a kiirast,meretektol fuggetlenul. A 30.hettol valahogy “visszamaradottabb” lett. Akkoris az aug 9.e maradt a kiirt datum. Hiaba nagyobb a baba ,ha a vegere valamiert “megall” a kiirasi datum a um tol szamoljak. Nem tudjak mikor fogant az a baba. Az en babamat surgossegi csaszarral “vettek” ki a kiirt datum elott egy hettel. Sosem tudni mi tortenik. 5nap kulombseg az semmi…..
2023. jan. 27. 16:36
 32/32 anonim ***** válasza:
100%

Leírtam, hogy hogy kellene számolni, és leírtam, hogy egyes orvosok (ezek szerint a tiéd is) hogyan csinálta.

Ha a szülés várható idejéhez a 08.05. van beírva és ezt az orvos lepecsételte, akkor az a terminus és kész (még akkor is, ha egyébként ez így helytelen).

Ez majd akkor lesz szívás, ha túlhordod, és emiatt 5 nappal hamarabb fognak elkezdeni b.tatni.

2023. jan. 27. 16:39
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!