Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Esett itt valaki mensi nélkül...

Esett itt valaki mensi nélkül teherbe ? Ha igen mennyire tudták pontosan megállapítani mennyi idős terhes ?

Figyelt kérdés
Sajnos nagyon ossze-vissza a verzesem es mensi nelkul jott ossze a baba . Nagyon kivancsi lennek ,hogy a meretek alapjan megallapitott terhessegi ido mennyire pontos. Kinek milyen tapasztalatai vannak ezzel kapcsolatban ?😊

#tapasztalat #számítás #Terhességi idő #Menses nélkül
2022. dec. 22. 09:42
 1/9 anonim ***** válasza:
Az a legpontosabb, ha a méret alapján lövik be a kort. Ugye alapvetően rendszeres ciklus esetén az utolsó menstruációtól számítják, de ez feltételezi, hogy pont középidőben volt a fogantatás. Na mármost ez sokszor nagyon nem így van, ezért bevett szokás, hogy az első genetikai uh alkalmával módosítják a terhesség korát a baba méretei alapján. Szóval ezen ne stresszelj.
2022. dec. 22. 09:53
 2/9 anonim ***** válasza:
Nem, de a tünetek nálam is ezek voltak. PCOs és IR volt a háttérben, ezek ki lettek kezelve, utána első hónapban összejött a nagyobbik gyerekem (van már azóta második is).
2022. dec. 22. 10:17
 3/9 anonim ***** válasza:
Jaq, bocsi, benéztem, most látom, hogy már összejött. Nyugi, uh alapján majd megmondják, hogy mekkora, az sokkal pontosabb, mindkét gyerekemnél ez alapján írták ki a szülés várható dátumát.
2022. dec. 22. 10:29
 4/9 anonim ***** válasza:
3-as vagyok, az első 6 nappal később fogant, uh szerinti 39+5-re született, a másodikra meg egy héttel korábbi dátumot mondtam be, őt is uh alapján írták ki, és 40+0-án született, centire és majdnem grammra is pontosan ugyanakkora méretekkel, mint a nagyobb.
2022. dec. 22. 10:31
 5/9 anonim ***** válasza:
Az a legpontosabb, mármint a méretek szerinti. Nekem a mensi és a méret kor között 1 hét eltérés van. És nyilván a méretek szerinti a jó. Pedig pontos a menstruációm.
2022. dec. 22. 10:39
 6/9 anonim ***** válasza:
Az első trimeszteri uh a mérvadó (utána már nem). Ez viszont a menzesz dátumánál sokkal pontosabb.
2022. dec. 22. 10:41
 7/9 anonim ***** válasza:
A második gyermekemmel szoptatás alatt lettem varandos, ugy, hogy nem volt menzeszem kb 2 évig. Az elso (12hetes) genetikai uh alapján be tudják lőni.
2022. dec. 22. 13:57
 8/9 anonim ***** válasza:
Nálam az ultrahang méretek alapján állapították meg a terhességi kort. Kimaradt egy ciklus. Akkoriban ez többször előfordult.
2022. dec. 22. 16:53
 9/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. Ma voltam uh.n 😊 méretek alapján 10 hetes 4 napos a mai napon. Segitsetek légyszi,jol szamoltam-e ha október 21.jott ki a fogantatás napjának ?! 😊
2022. dec. 27. 10:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!