Ilyenkor módosul a terhességi hetek számítása is?
Nekem folyamatosan 2 héttel mérték nagyobbnak. A doki és az atyaúristen sem tudta/tudhatta hogy nagy baba lesz vagy a fogantatás történt korábban így nem írták át a dátumot.
A kiírt dátum előtt született 3 nappal 4,5 kilóval
De mar miert kene azzal szamolnia? Az utolso menstruaciotol kell szamolni, mindenhol igy fogjak kerni. Akkor is, ha a baba nagyobb vagy kisebb x nappal.
Nekem ezalapjan kellett a masodik genetikaira is bejelentkezni, a cukorterhelesre is, niftyre is, mindenhova. Senki nem kerdezte a baba “korat”.
12. Jó kérdés.
Egy meglehetősen neves dokihoz jartam, ő sem módosított. Mivel a ciklusom pontos volt, azt mondta, hogy a méretkülönbség genetika itt már. Csodálkozunk a sok szülésindításon, közben meg csak agyonmódosítják a dátumot, pedig a baba meg maradna benn 1-2 hetet a valós terhességi korral.
12-es!
Miért számoljon azzal? Azért mert az van beírva a kiskönyvbe. Azt fogják nézni később. Legalábbis nálunk a 12. Heti uh szent és sérthetetlen.
A menstruáció szerinti dátum nem volt beírva.
A szules datuma oke. De az egy dolog. Ettol fuggetlenul a hetek szamat a menstruaciotol kell szamolni, mert a vizsgalatokra igy kell jarni.
Nem mellesleg az en babam volt, hogy le volt maradva 5 nappal, volt, hogy nagyobb volt 4 nappal. Akkor most allandoan modositgassam a heteket? Na nem.
Köszönöm szépen a válaszokat! A kiskönyvbe ez az egyetlen dátum, ami bekerült.
Nem a szülés időpontja miatt kérdeztem, hiszen azt amúgy is befolyásolja egy csomo dolog, hanem amiatt, hogy így a következő vizsgálatokat hogyan időzítsük.
Nekem módosult a kiírási dátum. Vagyis át lett írva. Nekem is 5-6 napról volt szó.
Mondjuk nekem a ciklusaim az átlagnál kevesebb naposak.
Nekem is rövidebb a ciklusom, de az ovu tuti 13-14. napon volt, és a 12. hetin mindkét gyerek 3-5 nappal nagyobb volt. Nem módosítottak semmit, mert ilyen esetben felesleges. Az első napra pontosan a 12. heti uh alapján kalkulált 40. hétre érkezett, a másodikat meg várjuk.
Egyébként érdekes, mert a terhesség megállapításkor mindketten napra pontosan megfeleltek a menses alapján kalkuláltnak, tehát a 12. heti mutatott picit mást.
Nekem nem módosîtottak rajta.
4 nap eltérsés van
14. Hétig folyamatosan îgy is volt eddig (21-23 napos ciklus miatt)
Az uh-os lapon rajta van a korábbi dàrum, de kiskönyv szerint a mensi ideje van benne.
A 91 napos igazolást is a mensi szerint kaptam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!