Szerintetek ezzel a fizetéssel vállaljunk gyereket?
25 éves nő vagyok, a párom pedig 30 éves férfi.
Ő nettóban 220 ezret keres, én pedig 350 ezret.
Nincs egyelőre saját lakásunk, hitelt kell hozzá felvenni. Nem szeretnénk 3 gyereket valószínűleg.
Mit gondoltok? Inkább még tanuljunk valamit?

Jajj ez olyan rossz duma, hogy majd nem kell neki semmi. Amikor az oviban aztán suliban pkáne, mindenki az épp aktuálisan favorizált játék alapján talál ki játékokat, neki meg gőze nem lesz mi az és kimarad, biztos nem fogja zavarni, amikor online játszanak a többiek, ő meg mehet sétálni a szüleivel és mindrnből kimarad örülni fog. Ugyanmár.
Meg a hiteles lakás nem a tied. Dehogynem, csak jelzálog van rajta. Persze fizetni kell, de nem rakhat ki a bank ha rendesen fizetsz. Az albérletből pedig bármikor.

Hadd írjam ide bár már kb lecsengett a téma.
A héten a fiam elkapott valami nyavalyát. Nagyon beteg. A háziorvos minden sz@rt felírt neki, harmincezer forint. Aztán tegnap be kellett vinni a kórházba mert nem akart lemenni a láza. Az ottani doki finoman leszólta a gyógyszereket amiket a háziorvos adott és írt fel újakat.
45 ezernél tartunk ezen a héten a gyerekre szánt kiadásokra. Szerencsére meg tudjuk fizetni, de mi van azzal aki 21-én már csak 50000 forintot tudhat a számláján? El kell dönteni hogy esznek vagy a gyerek gyógyszerét veszik meg? Jó esetben van megtakarítás amihez nyúlni lehet, de hát na...
A helyzet a rossz, én tudom. De sajnos ezekre is gondolni kell.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!