Szerintetek ezzel a fizetéssel vállaljunk gyereket?
25 éves nő vagyok, a párom pedig 30 éves férfi.
Ő nettóban 220 ezret keres, én pedig 350 ezret.
Nincs egyelőre saját lakásunk, hitelt kell hozzá felvenni. Nem szeretnénk 3 gyereket valószínűleg.
Mit gondoltok? Inkább még tanuljunk valamit?

28n hát a luxi fancy dolgokból nyilván le kell adni! Itt nem az volt a kérdés hogy akkor habzsi dözsi lesz. Hanem hogy fel tudják e nevelni tisztességesen. És nekem az a véleményem hogy igen. Ha neked ekkora törés hogy kimaradnak dolgok akkor minek vállaltál gyereket...
26 voltam

Minosegi etkezest hogy oldod majd meg ha ovis sulis lesz?
Ainoseg es a ara messze nincs osszhangban egymassal. Csak szolok. H a draga termek is lehet szar.
Havi 1-2 koncert vagy mozi siman beleferhet ha van aki vigyazz a gyerekre.
Felszereles, vannak mindig felkapott extra darga dolgok. Pl deveny torna, adamo hinta, csilivili "fejleszo jatekok"
De Vekerdy is megmondta h nem ettol lesz jo a gyereknek hanem a szabad jatektol es az utanzastol es attol h jelen vagy az eleteben. Ezek nem draga dolgok. Attol fejlodik ha meselsz neki ha figyeled az igenyeit.
Igen egy beteg gyerek sajna itthon vagyonokba kerul. De egy egeszseges gyerek nem kerul sokba alapban. Max ha elszalltak a szulok igenyei.
Az adj meg mindent a gyereknek nem azt jelenti h milliokat szansz ra, hanem h ott vagy neki amikor kell.

Hat igen az alom az h majd kiegve 36+ valalnak gyereket.
Nem alapveto a sajat haz lakas ma mar nem ! Ezt vagy max oroksegbol vagy szuloi segitseggel lehet. Szoval ne mondju hulyeseget. A hitellel a lakas nem a tied hanem a bankke amig ki nem csengeted a lovet. Szoval a sajat keco az majd 30-40 ev mulva. Akkor kezdjen neki a gyereknek?
A penzen kivul kb 1000 mas dolog van ami fontosabb!
Es igen fel lehet nevelni szepen szerenyen is a gyerekeket. Nem fontos a 20e jatek. Ha alapvetoen arra neveled h ne a csilivili fanci dolgok kelljenek neki akkor eszebe sem fog jutni. Es jobban tudnak orulni sokszor a gyerekek egy aprosagnak mint a legujabb xboxnak...

Inkább életed végéig fizetsz azért hogy másnak a tulajdonában élj ahonnan akkor rák ki amikor akar minthogy azért fizess ami a sajátod/lesz/?
Persze teljesen logikus 🙈

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!