1/30 anonim válasza:
Én látok rajta valamit. De miért fekete fehér a kép ?
2/30 A kérdező kommentje:
Mert szabad szemmel jobban látható és így tudtam meg mutatni!
2023. jan. 3. 17:08
4/30 anonim válasza:
Ez száradasi csík.A teszt negativ
5/30 anonim válasza:
Én látok ott valamit, amúgy én 7 nappal vagyok menzesz előtt nekem eddig negatív..
De szurkolok holnap is tölts fel képet
6/30 anonim válasza:
Szerintem utána tesztelj pár nappal.
8/30 anonim válasza:
Ez egy predi teszt.
Őszinte leszek ,én látok rajta valamit. Amikor én csináltam ezt a tesztet ,nekem full negatív volt ,és akkor baba sem lett. Mèg ilyen haloványka csík sem lett.
Viszont ha abból indulok ki ,hogy nekem a 10.dpon mensi előtt 4 nappal szép pozitív lett a 25ös x-epil tesztem,ez nem túl biztató. De nem vagyunk egyformák!!
2 nap múlva tesztelj újra.
9/30 anonim válasza:
Ez a teszt kiserletesen hasonlit a first response tesztre.. (nem tudom az-e)
Nekem anno így nézett ki a szaradasi csík es a pozitiv is. Tesztelj 2 nap mulva. Ha erosebb lesz a szin akkor baba van.
10/30 A kérdező kommentje:
Valóban egy Predi ez a teszt ....
2023. jan. 3. 17:54
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!