Egy kis bátorításra van szügségem el vagyok keseredve. Szerintetek?
Figyelt kérdés
9.dpo-csinálltam egy Romed májkájú tesztet ami pozi lett (halvány de egyátalán nem szem meresztő)
10.dpo ugyan ezt a fajtat és semmit sem erősödött aznap még este egy facelle tesztet az szép pozi lett majdnem egyforma erős viszont ma a 11.dpo-n egy xepil tesztcsikot csinálltam és az ugyan olyan halvány mint az első kettő.
Fog szerintetek erősödni ?
Volt így valakinek és baba lett belölle ?
Képet nem tudok csatolni.
2022. okt. 4. 06:51
1/7 anonim válasza:
Elsősorban értelmezned kéne ,hogy nem egyforma érzékenységű teszteket csináltál!a facelle 10es az xepil 25 !örülj hogy legalább látszik rajata!de még így is simán megjöhet vagy lehet bármi gond!
3/7 anonim válasza:
Egyforma teszteket csinálj, es 2naponta, ne naponta
4/7 anonim válasza:
X epil valakinek csak mensi napján lesz látható +. Ugyan olyan tesztet használj
5/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat
2022. okt. 4. 08:27
6/7 anonim válasza:
Na ezért nem kell előre tesztelgetni...
Ebből is meg simán lehet kémiai is.
1féle tesztet használj 2 naponta, ha már nem bírsz várni
7/7 anonim válasza:
6-os! Igen lehet, hogy nem tud megtapadni, de kémiai akkor is lehet ha már késik... aztan 5-6nap múlva elmegy... sőt 8-9hetesen is lehet baj, ahogy 35hetesen is. A pakliba sajnos benne van minden, de na ne hurrogjuk már le azt aki előbb teszttel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!