Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Kismamák, akik teljesen a...

Kismamák, akik teljesen a másik nemű babára "számítottak", megérzés, satöbbi, mit szóltatok hozzá? Lent.

Figyelt kérdés

Arra gondolok, hogy valaki nagyon az egyik nemű babára "készül", nem azért, mert a másik nem jó, vagy hasonlók, csak mert mindig is az volt az érzése, hogy neki olyan nemű gyereke lesz, és másik nemű lett a kicsi, hogyan fogadtátok?

Nehéz volt "hozzászokni"?

Ne értsetek félre, nem akarok megrögzötten egyik neműt sem, nem azért kérdezem.

2010. okt. 3. 09:46
1 2 3 4
 21/31 anonim ***** válasza:
Csak 2 gyerek szerepel az álmainkban,és van egy két éves kisfiúnk!Nekem úgy lett volna kerek,a a testvérke lány.Ezt "szugeráltam",lánycsinálási praktikák :) Jónás módszer minden...:)!!!Jelentem igazi fiús anyuka leszek :) !Fél óra volt a csalódottságom,amit nem a fiaim miatt éreztem,hanem hogy életemben nem lesz lányom.(remélem értitek a külömséget)Ezután boldogan elneveztük 2.számú fiúnkat,és nagy szeretettel ábrándozunk róla,várjuk,szeretjük!Külömben sem lehetek telhetetlen mert első babánknál,ugyanilyen vehemenciával vágytam fiúra...megkaptam! :)Rózsaszín hajlamaimat kiélem majd leendő unokahugaimon! 34h.kismama
2010. okt. 5. 17:17
 22/31 anonim ***** válasza:

Szia!

Gyerekkoromban nagyon fiús voltam és csak egy bátyám volt. Most is jobban kijövök a pasikkal. Mindig is fiút akartam. Aztán jött a korszak mikor azt mondtam soha nem kell gyerek. Aztán jött egy másik időszak mikor már akartam és csak is lányt! El sem tudtam volna képzelni h fiú lesz. Meg is volt a neve ahogy kiderült, hogy ő van.

Na hát fiú :D Apa nagyon boldog volt és persze most is az, én azért elszontyolódtam kicsit. Néztem a 4D-n a kis fütyköst és nem volt jó érzés. Aztán meg azért utáltam magam, mert nem értettem h érezhettem így. Annyira örülök h megadatott nekem a csoda h gyermekem lehessen, mit szomorkodok? Bűntudatom van miatta... és imádom az én pici fiam.

24 hetes km

2010. okt. 5. 18:46
 23/31 anonim ***** válasza:

18:46 voltam.

Mivel fiatal vagyok még, 20 éves csak, lehet még gyerekem persze, de egy jó darabig nem lesz az biztos. Hogy addigra mit akarok? Szerintem biztos h lányt. Ha nem az lesz az sem baj, mert átélhetem még egyszer a csodát (:

2010. okt. 5. 18:48
 24/31 anonim ***** válasza:

En pont ugyanugy vagyok mint az elso valaszolo! :))

Parommal mindig is biztosak voltunk mind ketten, hogy nekunk, csakis kislanyaink lehetnek, mar a nevuk is megvolt, annyira biztosak voltunk, nezegettuk a lanyruhacskakat (meg jo, hogy nem vettuk meg).

Erre mikor mult heten kozoltek az uh-on, hogy ket kistokos lakik a pocimban, tatva maradt a szank. :))

En meg mindig nem szoktam a gondolathoz, az igazat megvallva, el sem tudom magam kepzelni fius anyukakent, de persze igy is imadom a kis tokoseimet. :) Parom azert konnyebben hozzaszokott, egesz nap avval dicsekszik mindenkinek, hogy ket kisfia lesz. :)

2010. okt. 5. 19:58
 25/31 anonim ***** válasza:

Szia!

Amikor kiderült,hogy babát várok én is lányban gondolkoztam.

Amikor kiderült,hogy kisfiú megkérdeztem a dokimtól,hogy mit fogok én csinálni egy fiúval?:)

Igazából azért döbbentem meg meg,mert nem hittem volna,hogy elég vagány vagyok fiús anyukának.

Úgy látszik mégis!:)

3 napig emésztettem,persze nem volt nehéz:) és azóta is szerelmes vagyok a fiamba,most lesz 27 hónapos! Imádni való,gyönyörű dumagép!:)

2010. okt. 5. 20:08
 26/31 anonim ***** válasza:

furcsa, mert mi lányt szeretnénk, ha lehet választani. mégis valami azt súgja, hogy kisfiú a pocaklakó. még nem derült ki.

16 hetes

2010. okt. 6. 09:35
 27/31 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat, nagyon aranyosak vagytok!

Jó látni, hogy ahogy gondoltam, nem vagyok egyedül ezzel a dologgal. :)

Ettől senki nem lesz rossz ember, hogy valamit szeretne, persze a bűntudatot nem nagyon lehet irányítani.

Utcsó!

Én is hasonlóképp vagyok, már többen is mondták, hogy tuti fiú, meg párom uh-n 10 és 15hetesen is látni vélt kukit, vagyis gyanúsat, de a doki egyszer sem mondta, sőt, annyit csak, hogy korai még erről mondani bármit, meg elég rossz az az uh-gép, a saját dokink azzal a géppel azt mondta, a 24. héten tudja tutira mondani!

Szóval nekem már nincs megérzésem, csak annyi, hogy mindig is lányt szerettem volna, valahogy ha eszembe jutott a fiú, akkor azzal zártam le 2 mp alatt a kérdést, hogy nekem tuti csak lányom lehet.

Jövő héten megyünk gen. uhra.

18 hetes :)

2010. okt. 6. 14:50
 28/31 anonim ***** válasza:

Az én megérzésem az volt, hogy hosszú combú, barna hajú, barna szemű kislányunk lesz. :) A dokim viszont kitörő lelkesedéssel közölte velünk a 24. héten, hogy ő ugyan lát valamit a lába között... Nem mondom, elsőre csalódott voltam, csalódottak voltunk... Mára viszont abszolút átálltam "fiús anyukára", s talán az jelentene csalódást, ha mégis kislány bújna elő.

Mindenesetre nagyon örülök, hogy az uh segítségével lehetőség van arra, hogy megtudjuk a baba nemét, mert így van időnk felkészülni, "átállni fejben".

2010. okt. 6. 15:38
 29/31 anonim ***** válasza:

Nagyon érdekes volt olvasni ezeket a beszámolókat, főleg, hogy bennem is ilyen gondolatok forognak.

Ma tudtuk meg, hogy valószínüleg fiunk lesz. A férjem nagyon örül, ő mindig is fiút szeretett volna. Én viszont, pont ahogy írtátok, csalódott vagyok.

Kislányt szerettem volna, akivel lehet együtt sütni, főzni, aki tud segíteni majd a többi tesónál...stb.

Már a becenevét is megálmodtam... És kisfiú...

De mit kezdek én egy kukissal? :)

Bár kezdettől fogva Petinek neveztük (ez amolyan szállóige a gyaládban), de sosem gondoltam komolyan, és mégis... Most valóban át kell állnom az álmaimban, terveimben, elképzeléseimben szereplő copfos, szoknyás kislányról a nadrágos, focizó kisfiúra.

De hogy egy fiúhoz elég talpraesett anyuka leszek-e, azt nem tudom. Még fura belegondolni!

2010. okt. 6. 17:11
 30/31 anonim ***** válasza:

Érdekes olvasni a történeteket! Szinte senkinek nem jött be:)

Én mindig is fiút szerettem volna. Én sem voltam soha az az igazi kislány. Mindig fiú barátaim voltak. Valahogy ilyen a beállítottságom. A férjem és a mamám álmaiban viszont még a terhességem előtt mindig egy kislány szerepelt. Biztosra vettem, ha egyszer terhes leszek, csak is kislányom lehet. Aztán jött a 16 hetes ultrahang, és kiderült kisfiú.:)A férjem teljesen odáig volt, és akkor vallotta be, hogy ő is fiúnak örül jobban, csak az álmok miatt teljesen beleélte magát a kislányba. Szóval nekem bejött, szerencsére. Most 23 hónapos, igazi rossz csont, de imádni való kisfiam van.:))

2010. okt. 6. 21:13
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!