Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Kismamák, akik teljesen a...

Kismamák, akik teljesen a másik nemű babára "számítottak", megérzés, satöbbi, mit szóltatok hozzá? Lent.

Figyelt kérdés

Arra gondolok, hogy valaki nagyon az egyik nemű babára "készül", nem azért, mert a másik nem jó, vagy hasonlók, csak mert mindig is az volt az érzése, hogy neki olyan nemű gyereke lesz, és másik nemű lett a kicsi, hogyan fogadtátok?

Nehéz volt "hozzászokni"?

Ne értsetek félre, nem akarok megrögzötten egyik neműt sem, nem azért kérdezem.

2010. okt. 3. 09:46
1 2 3 4
 11/31 anonim ***** válasza:
100%

Én mindig is fiút szerettem volna :)

A nevét már 4 éves koromban eldöntöttem :)) (volt egy ikertestvérem, meghalt a születésünkkor, az ő nevét adtam volna neki), s Így Gergőnek neveztem volna el. A fiúkkal mindig is jobban kijöttem, soha nem játszottam babákkal, mindig csak kisautók, foci, fáramászás. S úgy "elterveztem", hogy mennyi mindent fogok én majd csinálni a fiammal, milyen jókat fogok vele majd autókázni, stb :) Meg voltam győződve arról, hogy fiam lesz (még jósoltam is magamnak, s akkor is fiú jött ki :)) )

Erre kiderűlt, hogy leánykám lesz :))

...de annyira örülök a leánykának, hogy nagyon :D Mind nézem a kis ruhácskákat, hogy milyen édes kis fekete hajú zöld szemű kiscsaj lesz(szerintem az apukájára fog ütni :) ), s milyen jól fog állni neki egy kis narancssárga ruci :D meg milyen frizurákat készÍtek majd neki :D

Kicsit csapásként ért, hogy mégse az lesz amire évek óta számÍtottam, de mostmár el se tudnám képzelni máshogy :)

2010. okt. 3. 13:32
 12/31 anonim ***** válasza:
100%

Mindig kislányt szerettem volna a szívem mélyén.Sőt amikor babás lettem mindenkitől azt hallottam,hogy ez csajszi.

Jöttek a problémák,vérezgetés,rossz eredmények végül amniocézis.Akkor annyira kikészültem,hogy nem érdekelt milyen nemű lesz csak az,hogy ne legyen beteg.A szúrásnál az orvos kérdezte,hogy tudjuk e már a nemét.Persze nagyon kíváncsi voltam és megkértem mutassa meg.

Erre ő:Na akkor nézze csak itt a fütyije itt pedig a herezacskó.Annyira boldog voltam mintha mindig is fiút szerettem volna.:)

Azóta boldogan várom az én egészséges kisfiamat :)

24hkm

2010. okt. 3. 14:27
 13/31 anonim ***** válasza:
100%
Én ugy képzeltem el magam annó, hogy felnőttként egy gyerekem lesz és fiú. Az első terhességem során csak a 38. heti uh-n mondták meg a baba nemét. Mármint, hogy kislány. Egy kicsit szivenütött, hogy ezzel a kérdés el is dőlt, nincs már beleszólásom, nem másíthatom meg. De a gondolatot hamar megszoktam. Kb 10 perc kellett hozzá. Akkor hívtam a páromat és ő is jól fogadta. Később nem is értettem, hogy miből gondoltam, hogy fiú lesz, hiszen kislány, mi más is lehetne? Azóta született még két lányunk és egy fiúnk. De később már annyira sem számított a nemük, mint először. Így tökéletes minden, ahogy van.
2010. okt. 5. 14:21
 14/31 anonim ***** válasza:
100%
Engem nők és lányok vettek körül egész neveltetésem alatt. (Apa nélkül nőttem fel, egy nővérrel, és minden iskolában/intézményben a lányok voltak többen) Alig ismertem a fiúkat, azt hittem, férjem sem lesz, mert nem jöttek össze a dolgok. Mikor férjemmel (akit mégis megtaláltam :o) gyermekünk fogant, nagyon féltem, hogy ha fiú lesz, nem tudok majd mit kezdeni vele. Ezért akartam minél előbb megtudni a nemét, hogy "rákészülhessek". Irtóra örültünk a kislánynak. Másodikkal úgy gondoltuk, hogy mindegy, ő is kislány lett, a csajok tündérek. Lesz majd még harmadik is, most már úgy vagyok vele, hogy talán egy fiúval is "elbírnék", de férjem mindig azt mondja, hogy nekünk tuti csak lányaink lesznek. :-D
2010. okt. 5. 14:28
 15/31 anonim ***** válasza:
100%

Szia! Én mindkét alkalommal kislányt szerettem volna, de 2 kisfiam lett. Immár 3 pasi kényeztet :)

Mostmár azt nem tudom elképzelni, hogy lányom legyen, de nincs kizárva, hogy egyszer még lesz.

Páromnál 3 fiú után jött a kislány, nálunk 3 lány után jött a fiú.

2010. okt. 5. 14:37
 16/31 anonim ***** válasza:
48%

Kisfiúra vágytunk,és sikerült is:-)teljesült az álom:-) valahogy el sem tudtam képzelni,h nekünk lányunk legyen.Olyan idegen (tőlem főleg).

Ez most sincs másképp,másodjára is kisfiút szeretnénk.

Ha kislány lenne-biztos kéne egy kis idő,mire felfognám,h sajnos nem kisfiú...de persze a lényeg:hogy egészséges legyen! de ha választani lehetne,akkor lányt nem szeretnék..

2010. okt. 5. 14:40
 17/31 anonim ***** válasza:
100%
De jó olvasgatni a történeteiteket. Első terhességemnél mindenki azt kérdezgette, hogy mit szeretnénk, és mi mindig azt válaszoltuk, hogy tök mindegy. Azért volt egy kis furcsaság a dologban: ugyan volt fiú és lány név is a tarsolyunkban, valahogy mindig Flórának lett hívva a pocaklakó. Aztán kiderült, hogy bizony Flóra is lesz... A férjem csalódott volt, én meg teljesen meglepődtem ezen. De aztán két hét alatt megnyugtatta magát, hogy akkor majd a második. Én meg ráhagytam. Aztán teherbe estem a másodikkal. Fogalmam sem volt, hogy milyen neműt akarok. Mind a kettőnek láttam az előnyét, hátrányát nem. A férjem ragaszkodott hozzá, hogy most ő választ nevet, de a lánnyal bajban volt. Aztán kiderült, hogy fiú lesz, én pedig valahogy csalódottnak éreztem magam, de hogy miért fogalmam sincs. Kb. fél nap alatt elmúlt ez a furi érzés. Most újra terhes vagyok. Igazából tét nélkül, ami a nemeket illeti, mert már van ez is, az is. A férjem kijelentette, hogy ő márpedig kislány párti, és valahogy el sem tudnék képzelni mást, nagyon kislány érzésem van. És iszonyatos lelkiismeret furdalásom a lehetséges fiam miatt, olyan mintha cserben hagynám azzal, hogy lánynak érzem most. Nem tudom jobban megfogalmazni.
2010. okt. 5. 14:42
 18/31 anonim ***** válasza:
51%
Én nagyon kislányt szerettem volna, már először is. Amikor mondták, hogy fiú, rosszul esett, de úgy gondoltam, hogy na majd a második. Először azt mondták, hogy kislány, és én szárnyaltam. A genetikai uh-n közölték velem, hogy mégiscsak fiú. Hát sírva jöttem haza (azt sem tudom, hogy hogy), mert annyira folytak a könnyeim az utcán is, egyszerűen nem tudtam beletörődni. Most 27 hetes vagyok, és minden reményem elszállt, 100%, hogy kisfiút hordok a szívem alatt. Reménykedek, hogy lesz ég egy kislányom is...
2010. okt. 5. 15:05
 19/31 anonim ***** válasza:

Én sejtettem hogy lányom lesz.Olyan kis nyugis baba volt már akkor is. S most is..(erre felébredt:D)

Azonban amikor megtudtuk lány névben nem tudtunk megegyezni,de fiuban RÖGTÖN. Akkor Peti lett volna.

Párom is lányt szeretett volna,de nem bántam volna azt se ha kiskukis:) Majd a tesó lesz az:)) (reméljük)

2010. okt. 5. 15:36
 20/31 anonim ***** válasza:

Nekem mindegy volt - gondoltam en...

Akarki megkerdezte, a valasz az volt, mindegy nekunk, csak egeszseges legyen. A ferjem az megmondta, hogy neki bizony fia lesz...

Na hat en innentol kezdve csendben biztam abban, hogy lanyunk lesz.

Aztan a 24. heten szembe nezett velem egy jol kinagyitott kukac! Csorgott a konny a szemembol, hiszen fiu!!!! A ferjem alma teljesul! Aztan hormonoktol orult kismama leven elkezdtem bogni mikor mar a ferjem is beengedtek a szobaba es neki is megmutattak a gyerkoc privat reszet, hogy de en akarok egy kislanyt is! A ferjem nevetett a szonogrammos no meg nem tudta mit gondoljon...

Mikor megmondtuk a mamaknak, Anyum total kiakadt aztan megnyugodott es bevallotta: azert bizott benne,hogy kislany mert 9 unokatesom kozul 7 lany van es aranylag a csajok egyutt nottunk fel. A ket fiu messze lakott...o megszokta a lanyokat...

Holnap toltjuk a 37. hetet pocakban. Nagyon varom mar, hogy a karjaimban tartsam a Kicsikemet!

2010. okt. 5. 17:17
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!