Kismamák, akik teljesen a másik nemű babára "számítottak", megérzés, satöbbi, mit szóltatok hozzá? Lent.
Arra gondolok, hogy valaki nagyon az egyik nemű babára "készül", nem azért, mert a másik nem jó, vagy hasonlók, csak mert mindig is az volt az érzése, hogy neki olyan nemű gyereke lesz, és másik nemű lett a kicsi, hogyan fogadtátok?
Nehéz volt "hozzászokni"?
Ne értsetek félre, nem akarok megrögzötten egyik neműt sem, nem azért kérdezem.
Én mindig is fiút szerettem volna :)
A nevét már 4 éves koromban eldöntöttem :)) (volt egy ikertestvérem, meghalt a születésünkkor, az ő nevét adtam volna neki), s Így Gergőnek neveztem volna el. A fiúkkal mindig is jobban kijöttem, soha nem játszottam babákkal, mindig csak kisautók, foci, fáramászás. S úgy "elterveztem", hogy mennyi mindent fogok én majd csinálni a fiammal, milyen jókat fogok vele majd autókázni, stb :) Meg voltam győződve arról, hogy fiam lesz (még jósoltam is magamnak, s akkor is fiú jött ki :)) )
Erre kiderűlt, hogy leánykám lesz :))
...de annyira örülök a leánykának, hogy nagyon :D Mind nézem a kis ruhácskákat, hogy milyen édes kis fekete hajú zöld szemű kiscsaj lesz(szerintem az apukájára fog ütni :) ), s milyen jól fog állni neki egy kis narancssárga ruci :D meg milyen frizurákat készÍtek majd neki :D
Kicsit csapásként ért, hogy mégse az lesz amire évek óta számÍtottam, de mostmár el se tudnám képzelni máshogy :)
Mindig kislányt szerettem volna a szívem mélyén.Sőt amikor babás lettem mindenkitől azt hallottam,hogy ez csajszi.
Jöttek a problémák,vérezgetés,rossz eredmények végül amniocézis.Akkor annyira kikészültem,hogy nem érdekelt milyen nemű lesz csak az,hogy ne legyen beteg.A szúrásnál az orvos kérdezte,hogy tudjuk e már a nemét.Persze nagyon kíváncsi voltam és megkértem mutassa meg.
Erre ő:Na akkor nézze csak itt a fütyije itt pedig a herezacskó.Annyira boldog voltam mintha mindig is fiút szerettem volna.:)
Azóta boldogan várom az én egészséges kisfiamat :)
24hkm
Szia! Én mindkét alkalommal kislányt szerettem volna, de 2 kisfiam lett. Immár 3 pasi kényeztet :)
Mostmár azt nem tudom elképzelni, hogy lányom legyen, de nincs kizárva, hogy egyszer még lesz.
Páromnál 3 fiú után jött a kislány, nálunk 3 lány után jött a fiú.
Kisfiúra vágytunk,és sikerült is:-)teljesült az álom:-) valahogy el sem tudtam képzelni,h nekünk lányunk legyen.Olyan idegen (tőlem főleg).
Ez most sincs másképp,másodjára is kisfiút szeretnénk.
Ha kislány lenne-biztos kéne egy kis idő,mire felfognám,h sajnos nem kisfiú...de persze a lényeg:hogy egészséges legyen! de ha választani lehetne,akkor lányt nem szeretnék..
Én sejtettem hogy lányom lesz.Olyan kis nyugis baba volt már akkor is. S most is..(erre felébredt:D)
Azonban amikor megtudtuk lány névben nem tudtunk megegyezni,de fiuban RÖGTÖN. Akkor Peti lett volna.
Párom is lányt szeretett volna,de nem bántam volna azt se ha kiskukis:) Majd a tesó lesz az:)) (reméljük)
Nekem mindegy volt - gondoltam en...
Akarki megkerdezte, a valasz az volt, mindegy nekunk, csak egeszseges legyen. A ferjem az megmondta, hogy neki bizony fia lesz...
Na hat en innentol kezdve csendben biztam abban, hogy lanyunk lesz.
Aztan a 24. heten szembe nezett velem egy jol kinagyitott kukac! Csorgott a konny a szemembol, hiszen fiu!!!! A ferjem alma teljesul! Aztan hormonoktol orult kismama leven elkezdtem bogni mikor mar a ferjem is beengedtek a szobaba es neki is megmutattak a gyerkoc privat reszet, hogy de en akarok egy kislanyt is! A ferjem nevetett a szonogrammos no meg nem tudta mit gondoljon...
Mikor megmondtuk a mamaknak, Anyum total kiakadt aztan megnyugodott es bevallotta: azert bizott benne,hogy kislany mert 9 unokatesom kozul 7 lany van es aranylag a csajok egyutt nottunk fel. A ket fiu messze lakott...o megszokta a lanyokat...
Holnap toltjuk a 37. hetet pocakban. Nagyon varom mar, hogy a karjaimban tartsam a Kicsikemet!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!