Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mikor kell először védőnőhöz...

Mikor kell először védőnőhöz menni?

Figyelt kérdés
Sziasztok! 10 hetes vagyok, menjek mostanában vagy inkább várjam meg a genetikai vizsgálat eredményét?
2023. jan. 9. 08:33
1 2 3 4
 31/37 anonim ***** válasza:
13%

"Eleve szó sem volt arról, higy munkaidő után írt rá, de egyből írni micsoda bunkóság…"

De akkor is, miért kell valakire privátban ráírni a munkája kapcsán? Nem értem. Kb. mintha az ovónőnek privátban írosgatnának állandóan a szülők, vagy nekem az ügyfelek, mikor itthon vagyok.

Nem értem, hogy jut egyáltalán valakinek az eszébe, hogy ilyen ügyekkel más privát oldalán írogasson, bocsi, szerintem igen, bunkó az, akinek ez rendben van.

Te örülnél, ha a privát Facebookodon írosgatnának neked munka miatt naponta 5-en?

2023. jan. 9. 10:52
 32/37 anonim ***** válasza:
100%

Mi akadályoz meg abban, hogy letiltsd hogy ismeretlenek írhassanak? Plusz egyenként le is lehet némítani az értesítéseket, azt se tudod hogy írtak egyáltalán. 🤷‍♀️

Egyébként a kérdés nem ez volt, lépj már tovább.

2023. jan. 9. 11:43
 33/37 anonim ***** válasza:
100%
Nekem pl maga a védőnő írt messengeren először, sőt, előtte kérte, hogy majd jelöljem be.
2023. jan. 9. 11:51
 34/37 A kérdező kommentje:
Nagyon félrement ez a kérdés......a hagyjuk kérlek titeket ezt a Messenger témát. Mindenki ott ír, ahol jónak tartja.
2023. jan. 9. 11:53
 35/37 anonim ***** válasza:

Terhesség megállapítás utáni héten hívtam mindkét alkalommal a védőnőt. Kb egy hét múlva fogadott. Ő adott időpontot.

Nálunk pl a laborba nem beutaló kell, hanem a kiskönyv, ezért is szükség van rá a 12. hét előtt. Illetve tőlem genetikain is kérték (magánrendelés). Mert az ultrahang alapján kitöltötte az orvos a szülés várható időpontját, stb.

2023. jan. 9. 11:54
 36/37 anonim ***** válasza:
Az előző terhességeimnél kb. 11 hetesen mentem (vetélésnél sajnos még egy dolog, ami arra emlékeztet), a mostaninál csak a 12. hét után, mert betegség miatt csúszva kaptam hozzá a papírt a nőgyógyásztól és a védőnő sem ért rögtön rá. A genetikai ultrahangot TB alapon, de más csinálta a 12. héten és nem kérte a kiskönyvet.
2023. jan. 10. 00:45
 37/37 anonim ***** válasza:

Nálunk a genetikaira már kiskönyvvel kell menni.

10-12. Hét közt szokták. javasolni

2023. jan. 10. 10:18
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!