Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Hány hetesen kell védőnőhöz...

Hány hetesen kell védőnőhöz menni először?

Figyelt kérdés
2017. júl. 4. 12:50
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
Én majdnem 17 hetes voltam, amikor elmentem a kiskönyvért, nem volt gond belőle. A dokim is annyit mondott a 12 hetes UH-n, hogy a következő alkalomra legyen kiskönyvem.
2017. júl. 4. 12:52
 2/13 anonim ***** válasza:
58%

Ez engem is érdekelne, most vagyok elvileg 6+1 hetess, nőgyógyászhoz csütörtökön megyek először, remélem már szívhang is lesz. :) Hétvégén azonban indulunk nyaralni 1 hétre, így a védőnőhöz, vérvételre, háziorvoshoz legkorábban a 8. héten fogok tudni elmenni.

Egyik ismerősöm anno azt mondta, hogy jobb minél előbb elmenni miután a nőgyógyász megállapította a terhességet, mert a védőnő állítja ki a kiskönyvet ami mindig nálad kell, hogy legyen.

2017. júl. 4. 12:53
 3/13 anonim ***** válasza:
Én védőnőhöz 9 hetesen mentem.
 4/13 anonim ***** válasza:
En 10hetesen voltam elosszor
 5/13 anonim ***** válasza:
23%
12. hét előtt szerintem felesleges, úgyis gyakori a vetélés/elhalás addig.
2017. júl. 4. 12:55
 6/13 anonim ***** válasza:
68%
12. Hétig ajánlott felkeresni. Ahogy a nőgyógyász ad papírt arról, hogy élő terhességed van, onnantól tudsz menni.
2017. júl. 4. 13:02
 7/13 anonim ***** válasza:
56%
#6-ossal értek egyet, az első élő terhességet (=megvan a szívhang) igazoló lelettel már lehet menni. 12 hétre már kiskönyvvel kell menni az UH-ra.
2017. júl. 4. 13:14
 8/13 anonim ***** válasza:
67%
Elsonel 10, masodiknal 14 hetesen mentem. SEMMI extra kulonbseg vagy esemeny nem tortent. Lemeri a sulyom, vegigkerdezi a betegsegeinket, vernyomast mer.Ezeket tokmindegy hogy 12. het elott vagy utan teszi meg. Ugyis havonta megteszi ujra raadasul.
2017. júl. 4. 13:24
 9/13 anonim ***** válasza:
Én azután elmentem, hogy az orvos kiállította a papírokat. (8.hét) Az első trimeszteri vérvételnél le kellett adni, meg a háziorvosnál is kellett, amikor kiállította a beutalót.
2017. júl. 4. 13:56
 10/13 anonim ***** válasza:
Mármint a kiskönyv, amit a védőnő állít ki :-)
2017. júl. 4. 13:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!