Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Kedden megyek először a...

Kedden megyek először a védőnőhöz. Miket fog kérdezni? Milyen vizsgálat lesz? Mire számíthatok?

Figyelt kérdés
2013. júl. 12. 11:47
 1/7 anonim ***** válasza:
Kiállítja a kiskönyvet testsúlyt mér, vérnyomást, vizelet teszt (én mindig vittem itthonról kiürült gravidás dobozban) a fehérjét nézi benne. Ezek mindig lesznek amikor menned kell.
2013. júl. 12. 11:50
 2/7 anonim ***** válasza:
Nálunk soha nem volt vizelet teszt. Magasság, súly, vérnyomás, adatok felvétele. Felírta ki az orvosom. Megválaszolta a kérdéseim.
2013. júl. 12. 11:54
 3/7 anonim ***** válasza:
Nekem vérnyomást, testsúlyt, haskörfogatot mért, minden adatomat beírta a kiskönyvbe és a saját kartonjába, válaszolt a kérdéseimre, és minden leletem adatát beírta a kiskönyvbe, vizeletet nem nézett, mert a labor nem volt régi, de azt mondta később majd fog. Kb 40 percig tartott a sok adminisztráció miatt.
2013. júl. 12. 12:31
 4/7 anonim ***** válasza:
3 napi hideg élelem...:))) Az enyém mire kitöltötte a könyvet, kérdezgetett, dumált, azt hittem a hajam kihullik. :) Mondtam, hogy megyek dolgozni, persze ez őt nem izgatta, csak csacsogott, csacsogott. Vizsgálat semmi, max súlymérés.
2013. júl. 12. 12:35
 5/7 anonim ***** válasza:
Nálunk is van kis könyv kitöltés,saját karton kitöltés.Súly mérés vérnyomás és vizelet vizsgálat minden egyes tanácsadáson. Aztán később ha már lehet szívhang hallgatás még pluszba.Nálunk havonta 1x van akkor jön orvos is. Vidéken,faluban.
2013. júl. 12. 12:42
 6/7 anonim ***** válasza:

Személyes adatok, neked és apának is, munkahely adatok, vércsoport, allergia, mindkettőtök családi kórképe, örökletes betegségek, stb. Neked magasság, súly, mikor volt az első menses, tervezett baba-e, volt-e korábbi terhesség, hogy végződött. Nálam kérte az első orvosi papírt (ultrahang eredmény, vérkép, vizelet vizsgálati papírt). Milyen gyógyszert, vitamint szedsz. Nálunk is van pisi-teszt, helyben megnézi mindig, hogy van-e fehérje, cukor, stb valami bajt-sejtető a piciben :)

Ja és elmondja, hogy milyen vizsgálatok lesznek, mikor, mennyit hízhatsz, miket egyél, miket ne, átad egy csomó olvasni valót (ennek egy része első babásoknál hasznos és informatív)

2013. júl. 12. 16:03
 7/7 anonim ***** válasza:
"bajt-sejtető a pisiben" - bocsi, elírás :(
2013. júl. 12. 16:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!