Holnap megyek orvoshoz 5 hetes pocaklakómmal. Ez lesz az elsö vizsgálat. Mire számíthatok?
Figyelt kérdés
Kapok már kismama könyvet?
Megadja a szülés dátumát?
Stb...
Köszönöm!
2010. jan. 25. 21:40
1/6 anonim válasza:
Én is 5 hetesen voltam, látszott már a petezsák, meg benne a szikhólyag, de ennyi. Visszahívott 3 hét múlva, akkor már volt szívhang is, és akkor adta azt a leletet meg beutalókat, amivel a védőnőhöz kell menni, és a védőnő adja a kiskönyvet. A szülés időpontját nekem csak 18 hét körül határozta meg, de általában már korábban meg szokták, olyan 12 hét körül.
2/6 anonim válasza:
Az első vizsgálat célja a terhesség megállapítása. A dokik csak arról a terhességről adnak igazolást ahol már szívhang is van. Ez 5 hetesen még nagy valószínűséggel nem lesz, azért 1-2 hét múlva visszarendel majd a doki. A terhességről kiállított orvosi igazolással lehet menni a védőnőhöz, aki majd kiállítja a kiskönyvet.
3/6 anonim válasza:
A szülés időpontját nagyjából te is ki tudod számolni (persze nem mindegy minor volt peteérésed) de az utolsó mensid első napjához számolj 40 hetet. Na valahol ott lesz! Gratula a picihez:))
4/6 anonim válasza:
Én 6 hetesen voltam először dokinál, akkor már volt a babámnak szívhangja. Visszahívott 8 hetesen egy ismételt UH vizsgálatra, mondván, hogy akkor majd kiderül, hogy életképes-e a babám. Visszamentem, minden rendben volt ismét, úgyhogy azt mondta, hogy keressem fel a védőnőmet. 9 hetesen elmentem, kaptam kiskönyvet, amiben már bele is írták a szülés várható dátumát. Akkor kaptam beutalót már nem is tudom mire, de vizeletteszt tuti volt benne, aminek az eredménye a következő tanácsadáson már ott volt a védőnőknél, nem nekem kellett érte mennem.
5/6 anonim válasza:
Szia.Jól írta az előttem szóló!A kiskönyvet, a védőnőd fogja adni, és nem a dokid!5 hetesen még nincs szívhang, és biztosan vissza fognak hívni 2-3 hét múlva és akkortól lesz megállapított terhesség!Itt kitudod számolni mikorra leszel kiírva pontosan!A védőnő, és a doki is ezt a számolást alkalmazza!
Csak nem szüléskalkulátorral!
6/6 anonim válasza:
Szia engem 5 hetesen haza küldtek hogy jöjjek vissza 2 hét múlva,vissza is mentem de akkor még csak a petezsákot látta a doki és ezért megint vissza rendeltek 1 hét múlva,vissza is mentem csináltak egy hasi ultrahangot de még nem látszódott a hasinál szívhang ezért a doki csinált egy hüvely ultrahangot és csak ezzel látszódott a szívhang,pont aznap töltöttem be a 8.hetet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!