Holnap megyek először védőnőhöz. Hétfőn állapították meg, hogy 7 hetes terhes vagyok. Milyen vizsgálatokra számíthatok? S ha én tudni akarom előre, hogy mikor milyen vizsgálat lesz a 9 hónap alatt akkor azt elmondja nekem majd?
En mondjuk nem siettem a vedonohoz. Eleget fogsz meg rogton jarni.
Ugy emlekszem kb a 10. Heten mentem hozza eloszor azert h a dokihoz mar kiskonyvvel tudjak visszamenni a kovetkezo vizsgalatra.
Ahogy irtak, az elso alkalom kicsit hosszadalmas, beir mindent, mindenhova, kikerdez, megmer.
Megkapod a kiskonyvedet es en kaptam egy gondozasi tervet is.
Az en vedonom kerte, h minden alkalommal vigyek vizeletet magammal, igy azt is meg tudta nezni, h rendben van-e.
Egyebkent a tovabbi vizsgalatok az egyes alkalmakkor suly es vernyomas meresbol fognak allni.
Nalunk mindig ugy igazitotta a kovetkezo talalkozo idopontjat, h doki utan menjek, hogy tudjam vinni az aktualis uh es egyeb leleteket.
Köszi mindenkinek a hasznos válaszokat!!:) az uh-val kapcsolatba azért jövő héten megpróbálkozom, édesapám kórházi dolgozó hátha tud intézni valamit!szurkoljatok,nagyon örülnék egy korai képnek:))))
Mindenkinek kellemes babavárást:*
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!