Ti mikor mentetek elöször védönöhőz?
9.héten.
Oda menj védőnőhöz ahol életvitel szerűen laksz, vagyis a baba lakni fog.
Oda kell menned ahol életvitelszerűen laksz és ahova a babát viszed.
A háziorvosnak semmi köze a terhességhez,én csak egyszer mentem terhesen mert befulladtam és kellett beutaló a pulmonológiára.Ha ez nem lett volna,nem is megyek.
Elsővel 10 hetesen, másodikkal 8 hetesen.
A háziorvos nem számit, csak a lakhelyed szerinti védőnőhöz kell menned.
16 hetesen es osszesen 1x voltam nala terhesseg alatt
Mindent a doki intezet nekem
Amint meglett a gyerek lemondtam a vedonot
Nem reszletezem miert...
Ennek semmi köze a te háziorvosodhoz vagy jelenlegi hivatalos lakcímedhez. Inkább a leendő gyerek leendő háziorvosához, már amennyiben a területit választod.
Ahhoz kell menni, ahol laksz és a babával lakni fogsz. Az sem érdekli őket, ha nem vagy bejelentve oda ideiglenes lakcímre. Nekem 200 km-re volt az állandó lakcímem és háziorvosom, amikor terhes lettem, senki sem várta, hogy oda járjak le majd a babával meg nyilván az a védőnő sem jött volna hozzám...
Előttem szépen leírták, ahova területileg tartozol. Védőnő és a te felnőtt házidokidnak egymáshoz semmi köze. Védőnőtől 4 pecsét szükséges az egyszeri anyaságihoz. Én havonta járok hozzá 8. héten mentem, akkor már volt szívhang is meg stabilnak tűnt a dolog. Én havonta egyszer lenézek hozzá, imádom és nagyon sokat segít, mindenre választ kapok és külön készül papírokkal pl.: vénatorna a lábaknak trombózis elkerülése miatt, mellmasszírozás, illetve minden féle elintézni valóról szép listát is kaptam. Bár az tény, hogy a jó védőnőt ki kell fogni :S Illetve sajnos attól függ hol lakik az ember mert nálunk Pesten ugye utcákra szét vannak osztva a védőnők. Na szóval ennyi :)
Jó egészséget!
31hkm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!