Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Ti mikor mentetek először...

Ti mikor mentetek először védőnőhöz? Meddig kell elmenni, (ha van ilyen) mi a legkésőbbi időpont?

Figyelt kérdés
7 hetes vagyok és 10 hetesen megyek legközelebb orvoshoz. 9 hetesen elég védőnőhöz menni?
2012. nov. 22. 13:09
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Persze, a 12. hétig kell nála először jelentkezni.
2012. nov. 22. 13:11
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Én 8hetesen voltam először dokinál, 9 hetesen mentem védőnőhöz.
2012. nov. 22. 13:12
 3/9 xbettyx válasza:
100%

Én amint elmentem nőgyógyászhoz, bizonyított lett a terhességem én aznap mentem is a védőnőhöz. Pont aznap "rendelt", mert nálunk körzetekre van osztva és heti egyszer van az enyém! Én be voltam sózva ezért mentem mihamarabb :)

24 h kismama

2012. nov. 22. 13:23
 4/9 anonim ***** válasza:
100%

Nálunk az a szokás, hogy a 12.heti uh után kell védőnőhöz menni és mikor a 16. héten a doki visszahív addigra legyen meg a kiskönyv. Bár nálunk mindent elintéz a doki, vérvétel, mindenféle kiegészítő információ, vérnyomásmérés stb..

Jelenleg 12+3 hetes vagyok, jövő hét kedden megyek a genetikai uh-ra és csak utána védőnőhöz.

De úgy hallottam valahol érdemes sőt kell is hamarabb menni, mert a beutalókat, hasonlókat a védőnő adja ki.

2012. nov. 22. 13:25
 5/9 anonim ***** válasza:
100%

Nálunk ugyan a védőnő nem ad beutalót sehová, de az a protokoll, hogy a 12. hetes uh-ra már vinni kell a kiskönyvet, anélkül nem is fogadnak:S

Én 8 hetesen voltam először dokinál mindkét babával, védőnőnél meg az elsővel 10 hetesen, a másodikkal meg 11+4 hetesen:D

2012. nov. 22. 13:32
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
A kiskonyv miatt menj el amikor tudsz. En most voltam utoljara (35.het).
2012. nov. 22. 13:45
 7/9 anonim ***** válasza:
100%
Én 7-8 hetesen voltam először nála, de elküldött, azt mondta három hét múlva menjek vissza, mert túl korán mentem. Úgyhogy szerintem ha teheted hívd fel nehogy úgy járj mint én és fölöslegesen menj.
2012. nov. 22. 18:02
 8/9 kittycica1987 ***** válasza:
Én a 12. héten mentem. Mivel folyamatosan vérezgettem és a doki sem tudta megmondani, hogy megmarad-e a baba így meg kellett várnom a 12. hetet. Holnap megyek hozzá én is utoljára már elvileg :)
2012. nov. 22. 18:09
 9/9 anonim ***** válasza:
Nekem azt mondta a védőnőm, hogy a 11-12. hét előtt nem szeretik kiadni a kiskönyvet, mert az esetleges spontán vetélés miatt egyrészt ez plusz papírmunka, de ami még rosszabb, hogy a kismamának fájdalmas emlék, ha mégsem marad meg a baba.
2012. nov. 22. 23:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!