Mi az a legkésőbbi időpont (hanyadik hét), amikor a kismamának már tutti elkezd nőni a hasa?
Szia!
Az elsó terhesség később lesz látványos. Nekem is a 20. hét után kezdett látszani tutira. A kolléganőm harmadik babáját várja, már 14 hetes korában látta rajta mindenki.
Attól is függ, hogy elöl fekvő vagy hátul fekvő a méhlepény. Elöl fekvőnél már a 8. héten is látni lehet, míg a hátul fekvőknél jóval később lehet látni.
Látványosan a 20. hét után kezd el nőni állítólag.
Én még a 17. hétben vagyok, a hasam alig látszik, olyan, mintha egy kicsit jobban bevacsiztam volna.
Emiatt ne aggódj, majd be fog indulni, és akkor meg azt nem fogod majd elhinni, hogy valaha volt kis pocakod is. :)
Nekem a 24. héten kezdett el látszani, bár attól is függött hogy öltöztem.
Kollégám a 27. héten tudta meg hogy terhes vagyok, akkor sem akarta lehinni...
Szia!
Nekem a 14. héttől kezdett egy kicsit látszani, de van egy ismerősöm, akinek úgy a 19-ik hétig nem is volt semmi, ez alkati kérdés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!