Mi az a legkésőbbi időpont, amikor szülés után még megindulhat a tejbelövellés?
Én csütörtökön délben szültem, és hétfőre lett tejem. Hozzátartozik, hogy az eltelt időszak borzasztó volt, állandóan fejtem (volna) kézzel, már lila foltos volt a mellem. A lányom nem szopott. Besárgult. Vasárnap nonstop nyomkodtam, hogy legalább fecskendőből adjak neki, hogy a kékfény mellé szükséges folyadék meglegyen. A csecsemősök megoldották: vasárnap éjjel elkérték a gyereket, mert látták, a kimerülés szélén állok, adtak tápszert, én aludtam 5 óra hosszát, és másnapra beindult a tej.
Kitartás! Minél több inger!!!
Köszönöm a válaszokat!
Ezek szerint 3 hét után már nem sok remény van. :(
Sajnos nem indult eddig be a tejem, pedig fejem rendületlenül, de még a tejbelövellésig sem jutottam el. Átlátszó előtej szerűség van, napi 15-20 ml, de ez nagyon kevés. A kicsi tápszert kap, előtte próbálom mellre tenni, de mivel tudja, hogy úgysem jön belőle szinte semmi így mostanra már nem is próbál szopni.
Értelek.
Ha gondolod, keress meg egy tanácsadót ezügyben. Jópár kérdést kéne szerintem tisztázni, mert lehet, hogy anatómiai gondok vannak; de az is lehet, hogy valami gyakorlati hiba van. Ha kéred, javasolhatok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!