Mi az a legkésöbbi idöpont, mikor ki kell jönnie a baba elsö fogának? És ha nem jön ki, akkor mi lesz?
Én még olyanról nem hallottam, hogy nem jött volna ki egy gyereknek a foga...
De olyat már igen, hogy csak 14 hónaposan bújt ki az első.
Tudod van egy olyan - közhelyes - mondás, hogy minél később bújik ki, annál később fog tönkre menni! :)
Gondolj erre, és ne aggódj!
Lehet, hogy a Te lánykádnak egyszerre fog több foga is kibújni. Talán ez még jobb is, mert rövidebb ideig szenvedtek majd vele!
Én sem láttam még olyan felnőttet akinek nem jöttek volna ki a fogai. :) Amúgy az én fiamnak is egy éves kora után kezdtek jönni. Akkor egyszerre kettő. Utána megint sokáig semmi. De most 2,5 évesen már mindegyik megvan. :)
Emlékszem már én is nagyon ideges voltam miatta, hogy miért nem akarnak már jönni a fogai. Így visszagondolva, meg tök fölöslegesen idegeskedtem.
Nővérem kisfiának MÁSFÉL ÉVESEN jött ki az első foga. Az is csak azért, mert játék közben sikeresen lefejelte az asztal szélét és kicsattant az ínye pont ott, ahol már készülődött a foga. Egyébként ő is elvitte már akkorra mindenhová, gyerekorvos, fogorvos meg mit tudom én, de mindenhol azt mondták, hogy nincs semmi rendellenes, várjon.
Szóval nyugi, nem marad fogacska nélkül a kislányod!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!