Ma vagyok 6 hetes,most voltam uh-on és a petezsákot látták.3 hét múlva kell visszamennem uh-ra.Megkérdeztem hogy nem kell mennem a védőnőhöz,és azt mondta ráérek 12.hét után.
Mikor az első gyermekemet vártam már 7 hetesen küldtek a terhesgondozóba,igaz más dokinál voltam más kórházban.
Szerintem ha 9 hetesen már mehetek nem?vagy ez a legujabb verzió ,hogy csak 12.hét után kell menni?
Kb. 8 hetesen, mivel ő adta a beutalót az első vérvételre, ami a 9. héten volt. Ha nálatok ez másképp működik, akkor nem kell sietned.
2013. jún. 17. 15:58
4/11 anonim válasza:
13. héten mentem. A dokim intéz minden kivizsgálást, ő eddig nem sokat csinált. Összeírta az adataim a kiskönyvembe és annyi. Most lakáslátogatásra akar jönni.
2013. jún. 17. 16:00
5/11 anonim válasza:
Az első UH eredménnyel mentem a védőnőhöz,mert a további beutalókat ő adja ki.Ezen kívül a kiskönyv is kellet már az első vérvételhez ami a 9.héten van.
2013. jún. 17. 16:10
6/11 anonim válasza:
8 hetesen mentem
2013. jún. 17. 16:19
7/11 anonim válasza:
10 hetesen kaptam meg a kiskönyvem. Anélkül nem is mehettem volna a 12. heti UH-ra.
32 hkm
2013. jún. 17. 16:44
8/11 anonim válasza:
Én is a 9. hét után mentem. Ő adja a beutalókat vervetelre (nálunk legalábbis). Ha lesz 12 hetesen down kór szűrés, akkor szerintem is érdemes előbb menni. Azt pontos időben kell levenni, hogy az eredmény jól sikerüljön.
2013. jún. 17. 18:26
9/11 anonim válasza:
Szia!
Én ma voltam uh-on, 6 hetes vagyok én is. Volt már szívhang is. Legközelebb 4 hét múlva kell mennem, és mondta a doki, hogy addig keressem fel a védőnőt, és kérjek kiskönyvet. Szóval engem már elküdlött-
2013. jún. 17. 19:09
10/11 anonim válasza:
A 9. hetes UH-on már kapsz igazolást a nőgyógyásztól, hogy élő embriót lát, amivel már mehetsz a védőnőhöz, aki kiadja a kiskönyvet.
Ez mindenképp kell a 12. hét előtt, mert már a laborhoz, és a 12. heti genetikához is kelleni fog.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!