Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mikor kell először védőnőhöz...

Mikor kell először védőnőhöz menni?

Figyelt kérdés
Sziasztok! 10 hetes vagyok, menjek mostanában vagy inkább várjam meg a genetikai vizsgálat eredményét?
2023. jan. 9. 08:33
1 2 3 4
 1/37 anonim ***** válasza:
93%
Előtte kellene mert ő állítja ki a kiskönyvet amit vinni kell az uh-ra.
2023. jan. 9. 08:34
 2/37 anonim ***** válasza:
90%
A genetikaira már vinni kellene a kiskönyvet, úgyhogy menjél. A terhességmegállapítás után kell menni a védőnőhöz, élő terhesség alapján kiállítja a kiskönyvedet, amit aztán minden vizsgálatra vinni kell, illetve sok helyen az lesz a beutaló. Az első trimeszterben menni kell még háziorvoshoz, EKG miatt, fogorvoshoz, és vérvételre is.
2023. jan. 9. 08:35
 3/37 anonim ***** válasza:
67%

Nem muszáj vinni genetikai uh-ra a kiskönyvet, nálunk nem is állítja ki a védőnő, csak utána.

Persze, a legtöbb helyen kiállítja, lehet menni hamarabb is, de ha nincs még kiskönyved a genetikai idején, akkor sem dől össze a világ, el fognak látni.

2023. jan. 9. 08:40
 4/37 anonim ***** válasza:
88%
Nálunk pl a kiskönyv nélkül nem fogadnak a genetikain....
2023. jan. 9. 08:49
 5/37 A kérdező kommentje:
Ez az első terhességem, ezért nem tudom, hogy mennek a dolgok. Szerintetek fel kell ilyenkor hívni telefonon, vagy csak menjek oda rendelési időben?
2023. jan. 9. 08:55
 6/37 anonim ***** válasza:
10%
Ráérsz genetika után is! A kutya nem kérte a kuskönyvet genetikán és az orvosomat se érdekelte.
2023. jan. 9. 08:56
 7/37 A kérdező kommentje:
Magánorvoshoz jàrok, a genetikai vizsgálatokat is ott csináltatom, nem mondták, hogy kell majd a kiskönyv, csak eszembe jutott, nem kellene -e már menni?
2023. jan. 9. 08:57
 8/37 anonim ***** válasza:
100%
Időpontot kell kérni, oda ne menj bejelentkezés nélkül.
2023. jan. 9. 09:05
 9/37 A kérdező kommentje:
És vajon rendelési időben hívjam, vagy előtte/utána? Nem tudom, hogy a rendelőben többen is dolgoznak-e, csak sávosan.
2023. jan. 9. 09:09
 10/37 anonim ***** válasza:
92%
Én már 8. hétben voltam védőnőnél. De a genetikai UH-ra tényleg legyen meg.
2023. jan. 9. 09:15
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!