Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Elég csalódottnak érzem...

Elég csalódottnak érzem magam? Hogy változott a szexuális életetek?

Figyelt kérdés

A helyzet az hogy amióta kismama vagyok a szex nehezebben megy. Mármint nem fizikálisan hanem lelki értelemben. Próbáltuk a férjemmel többször is de érzem rajta és mondta is hogy félt engem is a babát is képtelen elengedni magát én pedig emiatt vagyok képtelen elengedni magam.

Beszéltünk róla, hogy nem árt neki és minden rendben van de valahogy ez mégis fejben akadályozza ezt a dolgot. Azt mondta semmi gond nincs ezzel nem tart örökké ez az állapot.

Attól még engem zavar hogy most nem úgy működik ez köztünk ahogy szokott.

Viszont találtam arra utaló jeleket hogy önkielégít ami eddig nyilván nem volt jellemző de ennek ellenére sziven ütött. Tudom hogy nem kéne ezen problémáznom hiszen valahol meg kell élnie ezeket de eléggé rosszul érint mégiscsak hogy úgymond nem velem teszi.

Nektek hogy változott meg a szexuális életetek terhesség alatt már ha változott?

2022. dec. 9. 06:46
1 2 3
 21/21 A kérdező kommentje:
Köszönöm a sok véleményt. Igen nekem is volt az elején extrém szárazság és nem tudtam ezért. Meg teljesen másként érzem valahogy tökre átrendeződött odalent. Első babánk így nem igazán van tapasztalatunk. De megnyugtatott a sok sok vélemény úgyhogy köszi még egyszer.
2022. dec. 10. 09:57
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!