Elég csalódottnak érzem magam? Hogy változott a szexuális életetek?
A helyzet az hogy amióta kismama vagyok a szex nehezebben megy. Mármint nem fizikálisan hanem lelki értelemben. Próbáltuk a férjemmel többször is de érzem rajta és mondta is hogy félt engem is a babát is képtelen elengedni magát én pedig emiatt vagyok képtelen elengedni magam.
Beszéltünk róla, hogy nem árt neki és minden rendben van de valahogy ez mégis fejben akadályozza ezt a dolgot. Azt mondta semmi gond nincs ezzel nem tart örökké ez az állapot.
Attól még engem zavar hogy most nem úgy működik ez köztünk ahogy szokott.
Viszont találtam arra utaló jeleket hogy önkielégít ami eddig nyilván nem volt jellemző de ennek ellenére sziven ütött. Tudom hogy nem kéne ezen problémáznom hiszen valahol meg kell élnie ezeket de eléggé rosszul érint mégiscsak hogy úgymond nem velem teszi.
Nektek hogy változott meg a szexuális életetek terhesség alatt már ha változott?

Hol tartasz a terhességben?
Az elsőknél az elején mint a nyulak.. aztán a 6-7. Héttől semmi kedvem nem volt kb 16. Hétig
Utána mérsékelve, mint máskor, csak intenzívebb volt..
A végén pedig megint nagyon nagyon kívántam, vsak akkor már fizikailag nem mindig volt kedvem.
Szerintem teljesen egészséges, ha önmagához nyúl.
Egyébként nekem ilyen időszakokban inkább újásra volt szükségem.

* bújásra
Lelkileg készülj, hogy az első 4 hónao már babával még ilyenebb lesz.
Ott fejben még esetleg kívánod.. de a tested nem reagál a hormonok miatt, vagy mire odajutnál elalszol..
Pl én konkrétan nem tudtam elmenni egy időben ( önmagam által sem!)

Engem nagyon. Nagyon szívesen csinálnám, de nem lehet. Ez pedig őszintén elszomorít, mert hiányzik, hogy 100 százalékban érezzem a párom. Egymás mellett vagyunk, de konkrétan hiányzik.
Miért nem elégíted ki te? Bár egyébként, ha orvos nem tiltotta meg, mert nincs probléma, akkor feleslegesen tartjátok magatokat távol egymástól.

18 hetes vagyok. A terhesség elején még nem volt gond ezzel, de aztán a libidóm is megbolondult negatív irányba. Most már jó.
Nem arról van szó hogy nem kívánna mert azt látom, szóval nem ez a gond hanem pszichésen szerintem furcsa mindkettőnknek hogy ott növekszik egy kis élet. Illetve volt egy negatív élmény hogy nekem kellemetlen volt abbahagytuk azóta pedig ha próbáljuk mindig megkérdezi jó e nem fáj. Stresszel rajta, nem akarja hogy baj legyen, félt, érzem rajta. S egyikünk sem tudja elengedni magát, vagy mire én el tudom ő még mindig nem.
De ahogy elnézem másoknál sem volt zökkenőmentes így megpróbálok ezen nem agyalni ennyire. Köszönöm a válaszokat.

Nálunk is ritkult a dolog, főleg ahogy egyre nagyobb lett a pocakom. A vége felé már csak heti 1x voltunk együtt. Azt mondta a férjem, hiába tudja, hogy nem lesz baja a babának, egyszerűen félti.
De egyéb módon kielégítettük azért egymást.
Szülés előtti napon is még voltunk együtt.
Aztán szülés után alig vártuk, hogy leteljen a 6 hét. Azóta minden a régi. Szóval szerencsére nálunk visszaállt könnyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!