Màs is kicsit ,,csalòdott"volt,mikor kiderült,hogy a 2.baba is ugyanolyan nemű?
Mi lányos család vagyunk. Öcsém egyedül a kakukktojás. Mamámék pl 6-an voltak lánytestvérek.
Első gyerekem lány lett, biztos voltam benne hogy a 2. is az lesz. Amikor az elején közölte az orvos hogy szerinte fiú alig tudtam felkelni a székből 🤣
A következő pár hétben teljesen át adtam magam az érzésnek mert amúgy meg mindegy hogy milyen nemű.
Mire a következő alkalommal közölte a hogy 100% kislány majdnem kicsit rosszul esett már addigra de valahogy jobb volt ez így.
Én is beleéltem magam egy kislányba, a szülésnél tudtuk meg, hogy ő is kisfiú. Valószínűleg nekünk sem lesz több, de majd talánegyszer egy unoka, vagy majd a menyeimmel igyekszem jóban lenni :) Nekem is nagyon jó kapcsolatom volt anyósommal. Illetve én a nagyimnak pótoltam a meg nem született kislányát.
De igen, két hét kellett, mire átállt az agyam, és akkor elöntött a rózsaszín köd, ami azóta is tart, imádom. A bátyjával kimaradt ez a szülés utáni depresszióm miatt, ami sajnos eltartott 6 hónapos koráig, de lassan 3 éve megismerhettem ezt a nagy rajongó érzést, amiről már előtte sokat hallottam. A nagyot is nagyon szeretem, csak vele ez később és más formában jött.
Ha lenne harmadik, annál se bánnám, ha ő is fiú lenne, persze nagyon kíváncsi lennék egy kislányra, de csak emiatt nem vállalnék még egyet.
Egyáltalán nem, nagyon kíváncsi vagyok, a második fiam hogy néz majd ki, mennyire fog hasonlítani az elsőre. Mondjuk én elsőre is nagyon fiút szerettem volna. Férjem kislányt szeretett volna, de érdekes, hogy másodszorra már egyáltalán nem volt csalódott.
Egyébként miután biztossá vált, hogy fiú, utána a játszótéren láttam egy aranyos kislányt, és bevillant, hogy nekem lehet, hogy soha nem lesz lányom, ez egy kis szomorúsággal töltött el, de az csak egy pillanatnyi állapot volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!