Màs is kicsit ,,csalòdott"volt,mikor kiderült,hogy a 2.baba is ugyanolyan nemű?
Figyelt kérdés
Van màr egy 3èves kisfiam,ma tudtuk meg,hogy ő is kisfiù.A kicsi ès az apukàja addig mondtàk,hogy kislàny lesz,hogy elhittem ès kicsit bele èltem magam.Most meg olyan nyomin èrzem magam.Örülök neki,hogy egèszsèges ès rendben van a kicsike.20hetes kismama2022. okt. 17. 18:11
11/12 anonim válasza:
Nekünk a lányunk után most kisfiú érkezik. Mi épp emiatt voltunk kissé "csalódottak". Hülyén hangzik, persze nyilván örülünk és a legfontosabb,hogy egészséges legyen. De nálunk a férjem mondogatta annyira, hogy biztos lány lesz, hogy én is beleéltem magam.
Azóta persze hamar átkapcsolt az agyam, és nézegetem hogy milyen menő ruhákba lehet majd öltöztetni az öcsit :)
12/12 anonim válasza:
Mi is beleéltük magunkat, hogy a második kislány lesz. 15 hetesen látták hogy kisfiú és azóta is annak látják. Legelőször egy picit "rosszul esett", mert valahogy gyerekkorom óta beleéltem magam hogy egyszer lesz egy kislányom, de ez rövid ideig tartott. Most 33 hetesen örülök hogy szépen fejlődik és az a sorsom, hogy "sok fiú szeressen", mert többet nem vállalunk-kettőt terveztünk. Néha fáj a szívem amikor látok egy-egy extra cuki tüllös ruhácskát, de csak egy pillanatig tart. A nagyfiam is olyan kis belevaló pasi, imádom - ahogy a picúrt is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!